Kako je Kim Kardashian za samo 4 dana zaradila 10 miliona dolara

Radiosarajevo.ba
Kako je Kim Kardashian za samo 4 dana zaradila 10 miliona dolara
 
Uoči Valentinova Kim Kardashian West u prodaju je pustila limitirano izdanje parfema, koji su rasprodani u samo četiri dana i to gotovo bez potrošenog dolara za marketinšku kampanju

Tri mirisa Bae, BFF i Ride Or Die  iz najnovije kolekcije Kimoji rasprodana su u samo četiri dana, a vlasnici Kim Kardashian West na račun su donijeli 10 miliona dolara gotovo bez potrošenog novčića u marketinške svrhe, prenosi portal TMZ.

Naime reality zvijezda odlučila je putem društvenih mreža napraviti promociju. Tokom četiri dana prodano je više od 300.000 bočica od 30 mililitara po cijeni od 30 dolara. 

Ona je već u petak upozorila svoje obožavatelje da, ukoliko žele svoj primjerak, požure jer je riječ o limitiranom izdanju te da se ono neće ponoviti.

Već u nedjelju 37-godišnja pohvalila se na Instagramu: Zahvalna sam što su moji parfemi došli u prave ruke. Još uvijek ne vjerujem da su rasprodani! Nadam se da će vam se svidjeti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije