K-pop zvijezda preminula u 24. godini, okolnosti njene smrti - misterija

0
Radiosarajevo.ba
K-pop zvijezda preminula u 24. godini, okolnosti njene smrti - misterija
Foto: Instagram / Preminula K-pop zvijezda Nahee

Južnokorejska zvijezda Nahee umrla je u 24. godini, a okolnosti njene smrti ostaju misterija. Njena izdavačka kuća Mun Hwa potvrdila je smrt mlade pjevačice u objavi na Instagramu, napisavši da je "napustila našu zemlju i postala zvijezda".

Nije jasno gdje je i kako umrla Nahee, koja se prije četiri godine probila na južnokorejsku muzičku scenu. Pjevačica bi danas trebala biti sahranjena na pogrebnoj ceremoniji u gradu Pyeongtaek.

Ranije je objavljeno da je Nahee preminula u srijedu, ali njena izdavačka kuća nije potvrdila njenu smrt sve do danas.

Novi detalji: Tužilaštvo predložilo pritvor za Ukrajince osumnjičene za otmicu na Ilidži

Novi detalji: Tužilaštvo predložilo pritvor za Ukrajince osumnjičene za otmicu na Ilidži

Nahee je prije tri dana na Instagramu podijelila sliku sebe i svog psa kako se igraju.

Kako su se širile vijesti o njenoj smrti, njeni obožavatelji su odavali počast mladoj zvijezdi, a mnogi su je opisali kao 'divnu dušu'. Jedan je napisao: "Izgubili smo mladu osobu, ali je nebo steklo zvijezdu koja sija bez granica." Drugi je napisao: "Ovo se ne dešava. Počivaj u miru, prelijepa." Treći je rekao: "Obećavamo da ćemo slušati tvoje pjesme Nahee, počivaj u miru."

Nahee je zadnji put nastupila na svirci pred svojim obožavateljima 29. oktobra. Svoj debitantski singl Blue City objavila je 2019. godine, a kasnije Blue Night i Gloomy Day. Njeni emotivni tekstovi i upečatljive pjesme doveli su do rasta njene popularnosti.

Godine 2020, Nahee je potpisala ugovor sa muzičkom kućom Mun Hwa kao pjevačica, tekstopisac i producent.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije