Julia Roberts: "George Clooney i njegova porodica spasili su me od potpune samoće i očaja"

0
Radiosarajevo.ba
Julia Roberts: "George Clooney i njegova porodica spasili su me od potpune samoće i očaja"
Foto: EPA-EFE / George Clonney i Julia Roberts

Roberts i Clooney ponovno su surađivali na filmu nakon što su zajedno glumili u legendarnim filmovima poput 'Oceanovih jedanaest' i 'Igra novca'.

Riječ je filmu 'Karta za raj', a to je njihov šesti film u kojem zajedno glume. Roberts je za vrijeme snimanja u Australiji bila sama smještena u kući dok su Clooney, njegova supruga Amal i njihova djeca živjeli u iznajmljenom stanu u blizini.

Nakon 20 godina ponovo zajedno: Julia Roberts i George Clooney zablistali na crvenom tepihu

Nakon 20 godina ponovo zajedno: Julia Roberts i George Clooney zablistali na crvenom tepihu

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

"Počeli smo snimanje na otoku Hamilton, sa svim tim divljim pticama, a Julia je imala kuću odmah ispod Amal, mene i djece", objasnio je Clooney.

"Izišao bih rano ujutro i viknuo 'Kaa-kaa', a Julia bi izišla i također viknula 'Kaa-kaa'. A onda bismo joj donijeli šalicu kave. Bila je teta Juju mojoj djeci", kazao je Clooney.

Julia Roberts prisjetila se tih zajedničkih trenutaka.

Julia Roberts i Richard Gere
FOTO: Touchstone Pictures: Julia Roberts i Richard Gere

"George Clooney i njegova porodica su me spasili od potpune samoće i očaja. Bili smo u karanteni. A i to je najduže što sam ikada bila toliko daleko i toliko dugo odvojena od svoje porodice. Mislim da nisam provela toliko vremena sama od svoje 25. godine", rekla je Roberts.

Zvijezda filma 'Zgodna žena' otkrila je da je „oko jedanaestog dana Clooneyju bilo malo dosadno" pa je počeo šiziti zbog karantene. Međutim, slavni glumac je pronašao rješenje. "Zato su izmislili alkohol", rekao je. Roberts se složila s njime i dodala: "Ili kekse s komadićima čokolade".

Čini se kako su Clooney i njegova porodična idila pozitivno djelovali na usamljenu glumicu, a dvoje slavnih glumaca i starih prijatelja očito su pronašli veseli način kako će prebroditi izolaciju i naporna snimanja. Međutim, dok je dugogodišnji neženja Clooney danas u sretnom braku, čini se da Juliji baš ne cvatu bračne ruže.

Julia Roberts
Foto: EPA-EFA: Julia Roberts

Poznato je kako njena veza s Dannyjem Moderom nije imala čarobno romantičan početak (kao iz filma 'Ja u ljubav vjerujem'). Naime, kad su se Danny i Julia sreli 2001. godine na snimanju filma 'Mexican', oboje su bili zauzeti (Julia u vezi s glumcem Benjaminom Brattom, a Moder je bio u braku s modelom Verom Steimberg). Roberts je morala 'srediti' svoj život, a Moder svoj, pri čemu je imao velikih problema kod rastave, jer mu bivša nije željela potpisati razvod. Dakle, moglo bi se reći da je njihova veza počela sa skandalom.

Nakon početnih problema činilo se sve idiličnim te je nakon dvije godine braka (2004.) par dobio blizance Phinneausa i Hazel, a 2007. godine je glumica rodila treće dijete, Henryja. Nažalost, njihova bračna i porodična idila nije trajala vječno. Navodno je Moder, strastveni surfer, više vremena provodio hvatajući valove, nego sa svojom porodicom.

Izvor blizak porodici tvrdi kako par već godinama živi odvojeno te dodaje i da su godinama glumili sretnu porodicu jer, ako bi se rastali, Danny bi dobio pola bogatstva glumice, a i razvod bi uništio sretnu i mirnu budućnost njihove djece. Stoga ne čudi kako je susret dvoje slavnih glumaca, dugogodišnjih dobrih prijatelja, makar i u izolaciji, razveselio i utješio slavnu glumicu te je spasio od "samoće i očaja".

Inače, u filmu 'Karta za raj' reditelja Ola Parkera, Roberts i Clooney glume razvedeni par koji se udružuje i putuje na Bali kako bi spriječio svoju kćer da napravi istu grešku koju su oni učinili prije 25 godina. U glumačkoj postavi su i Billie Lourd, Kaitlyn Dever i Lily Lucas Bravo, piše Miss7.

Julia Roberts i Daniel Moder
Foto: Brightside: Julia Roberts i Daniel Moder

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije