Još jedna glumica optužila Stevena Seagala za seksualno uznemiravanje

Fena
Još jedna glumica optužila Stevena Seagala za seksualno uznemiravanje
Foto: EPA / Putin i Seagal
Američki glumac i producent Steven Seagal optužen je za seksualno uznemiravanje, pošto je američka glumica Portia de Rossi, posljednja u nizu, ustvrdila da je pokušao imati s njom spolni odnos bez njezina pristanka.

 Glumica je na Twitteru napisala kako se Seagal, koji se 90-ih proslavio akcijskim filmovima poput  Pod opsadom i Konačna odlukagrubo ponašao prema njoj na audiciji za nastup u njegovu filmu.

"Govorio mi je koliko je važno biti blizak izvan pozornice dok me posjeo na stolicu i otkopčavao rasporak na svojim kožnim hlačama", rekla je glumica, poznata po ulogama u serijama Ally McBeal i Arrested Development i kao partnerica voditeljske zvijezde Ellen DeGeneres.

U petak je još jedna glumica Julianna Margulies otkrila u radijskoj emisiji da ju je prije 30 godina Seagal napastovao u hotelskoj sobi u New Yorku.

U oktobru je i glumica Lisa Guerrero izjavila za Newsweek da ju je Seagal 1996. pozvao k sebi u kuću radi "privatne probe" udvoje, što je ona odbila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije