Johnny Depp tvrdi da je on bio žrtva, a objavio i fotku s modricama

Radiosarajevo.ba
Johnny Depp tvrdi da je on bio žrtva, a objavio i fotku s modricama
/ Foto: The Sun

Johnny Depp (55) bio je nedavno u centru skandala kada ga je bivša žena Amber Heard (32) optužila za zlostavljanje u braku.

Johnny sada kaže da to nije istina, i priložio je prigovor sudu od čak 40 stranica.

Tu, između ostalog, kaže da ne samo da on nije nasilnik, već da je Amber u toj priči pravi predator i preljubnica. Priložio je čak i sliku povreda koje mu je Amber napravila, kako kaže, 21. aprila 2016. godine, i to zato što je zakasnio na njenu proslavu 30. rođendana.

Johnny tvrdi da je u Amberinoj igri bio samo figura koja je trebalo da joj pomogne da dođe do popularnosti i novca. "Ne samo da laže", kaže Johnny Depp, "već je izabrala i savršen tajming za svoju laž - taman pred premijeru njenog prvog filma u kome je dobila glavnu ulogu".

Modrice na licu Johnnyja Deppa - undefined

Foto: Theblast.com: Modrice na licu Johnnyja Deppa

Depp tvrdi i da ga je Amber varala sa Elonom Muskom praktično cijeli njihov brak.

Ne samo to, Depp tvrdi da je Amber ta koja je bila nasilna, i kaže da ga je jednom napala polomljenom flašom votke nakon čega su morali da mu prišivaju prst koji mu je odsjekla.

Inače, njihov razvod je priveden kraju početkom 2017. godine i Amber je iz njega izašla bogatija za 5,3 miliona dolara (za koje je obećala da će ih dati u humanitarne svrhe).

Međutim, da bi došla do novca, morala je da ispuni određene uslove, a jedan od njih je da povuče optužbe da ju je Johnny Depp zlostavljao, što je i uradila. Uslov je bio i da prestane da javno govori o njihovom razvodu.

Šta će se sada desiti i ko je u ovoj priči nasilnik, ostaje da se vidi.

Dotle, Johnny uživa u Beogradu, piše Blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije