Beograd: Johnny Depp je zbog prostitutki morao promijeniti hotel

Radiosarajevo.ba
Beograd: Johnny Depp je zbog prostitutki morao promijeniti hotel
EPA / Johnny Depp

Johnny Depp (55) trenutačno se nalazi u Beogradu, a obožavateljice imale su veliku želju upoznati slavnog glumca.

Otkako je sletio na beogradski aerodrom, svi su se počeli raspitivati o njemu, a prvi hotel u kojemu je boravio, svakodnevno su oblijetale žene.

Za Deppom najviše su poludjele prostitutke, a zbog toga organizatori njegovog dolaska morali su ga premjestiti u drugi hotel, prenosi Kurir.

“Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Budući da će se u Beogradu zadržati pet sedmica, morali smo ga premjestiti u drugi hotel, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuhara i stilista sve do zaštitara, premještena na tajnu lokaciju”, ispričao je izvor za srbijanske medije.

Navodno, članica grupe “Hurricanne”, Ivana Nikolić prva je osoba koja je “upecala” pravog Johnny Deppa.

Johnny Depp i Ivana Nikolić - undefined

Foto: Privatni album: Johnny Depp i Ivana Nikolić

“Prišla sam mu i zamolila ga da se slikamo. Sjedio je preko puta mog stola. Sigurnost za mene u tom trenutku nije bila problem”, objasnila je Nikolić.

Dodala je da se pohvalila kako njen bend često svira na Karibima te su razmijenili mailove.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije