J.Lo i Ben Affleck useljavaju s djecom u vilu od 50 miliona dolara

1
Radiosarajevo.ba
J.Lo i Ben Affleck useljavaju s djecom u vilu od 50 miliona dolara
Foto: Profimedia / Ben Affleck i Jennifer Lopez

Jennifer Lopez i Ben Affleck planiraju svoju budućnost i navodno kupuju zajednički dom.

TMZ izvještava da je par potrošio najmanje 50 miliona dolara na imanje u Bel-Airu u Los Angelesu.

Imanje od 2000 kvadratnih metara ima 10 spavaćih soba i 17 kupaonica, kao i više kuhinja, pozorište, teretanu, bazen i još mnogo toga.

Otkriveni detalji: Kako su Alija Delimustafić i društvo preprodavali stanove umrlih Sarajlija

Otkriveni detalji: Kako su Alija Delimustafić i društvo preprodavali stanove umrlih Sarajlija

Kako navodi izvor, čini se da će i Jenniferina i Benova djeca živjeti u  privatnoj kući koja je okružena drvećem i ima prekrasan pogled na grad. Prodavatelj, teksaški milijarder Todd Lemkin, prvobitno je prodavao kuću za 65 miliona dolara.

Čini se da drugi pokušaj Bennifera uspijeva i da je par zaljubljeniji no ikad. Pjevačica je nedavno ispričala zašto njihova veza nije uspjela početkom 2000-ih, piše Story.hr.

"Bilo je brutalno. Bilo je brutalno", rekla je za Rolling Stone. "To je jedna od onih stvari koje duboko zakopaš da možeš krenuti dalje i baviti se svojim poslom. Smiješno je jer smo Ben i ja bili zajedno, i bili smo tako zaljubljeni. Bilo je to jedno od najsretnijih trenutaka u mom životu."

Ipak, postojale su i glasine da se Ben zaljubio u bivšu suprugu Jennifer Garner dok je bio s Jennifer Lopez te da im je vezu uništila činjenic da ga ljudi u industriji smatraju 'njenim potrčkkom kojem žena naređuje što da odjene'. Za Garner je Ben sam kasnije priznao da je to bila istina, ali da se ništa nije dogodilo prije službenog prekida s pjevačicom.

Također, jednom je prilikom izjavio kako se s divom osjećao 'kao u kavezu'.

"Istovremeno smo isti i različiti. I to je ono što je lijepo. Imati drugu priliku za pravu ljubav... da. Kao što sam rekla, puno smo naučili. Znamo što je stvarno, a šta nije. Dakle, jednostavno - sve se promijenilo. Opet, pokušavam da ne kažem previše", kazala je Jennifer.

Više fotografija pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije