Jennifer Lopez u suzama nakon pobjede Bidena i Harris

3
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez u suzama nakon pobjede Bidena i Harris
Foto: Screenshot / Jennifer Lopez

Poznata pjevačica i glumica Jennifer Lopez objavila je poruku nakon pobjede Joea Bidena na izborima za predsjednika SAD-a.

U suzama, ali radosnicama, J. Lo je kazala da je jako sretna zbog historijske pobjede na izborima Joea Bidena i Kamale Harris, koja će biti potpredsjednica.

Snimajući iz kreveta u ljubičastoj majici bez rukava, ova 51-godišnja diva nije mogla obuzdati suze, dok je onim koji je prate na Instagramu govorila o budućnosti.

"Tako sam sretna jutros. Ponavljajući riječi svih koji kažu da idemo prema boljem danu, ujedinjenijoj zemlji, samo plačem od radosti", kazala je poznata J. Lo.

"Nadam se da se svi možemo ujediniti i voljeti i cijeniti. Novi je dan", dodala je.

Lopez je govorila i o pobjedi Kamale Harris, prve žene potpredsjednice u historiji SAD-a, prve osobe koja nije bjelkinja koja je će biti potpredsjednica SAD-a, prenosi Dailymail.

"Danas se stvara historija za sve djevojčice koje su digle glas širom svijeta. Ovo je čudesan, čudesan dan. Bog vas sve blagoslovio", rekla je Lopez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije