Jennifer Lopez u problemu: Zbog fijaska novog albuma i turneje ugrožen joj milionski ugovor

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez u problemu: Zbog fijaska novog albuma i turneje ugrožen joj milionski ugovor
Foto: Variety / Jennifer Lopez

Ugovor o boravku Jennifer Lopez u Las Vegasu vrijedan skoro devet miliona dolara je navodno ugrožen jer njen novoobjavljeni album i koncertna turneja propadaju, prenosi Mirror.

Iako je J. Lo ponuđena zapanjujuća cifra od milion dolara po koncertu, izgleda da ona neće važiti još dugo. The Post piše da je pjevačica bila u pregovorima sa poznatom kompanijom MGM Grand koji bi podrazumijevao 90 datuma za koncerte sljedeće godine, ali izvori tvrde da je i to sada upitno.

Naime, do svega je došlo zbog slabe prodaje karata za aktuelnu turneju i da je sedam nastupa za ovo ljeto i otkazano.

Elmedin Konaković se obratio u Brčkom: 'Svaku laž razbijati činjenicama i dokazima'

Elmedin Konaković se obratio u Brčkom: 'Svaku laž razbijati činjenicama i dokazima'

Izvori tvrde da MGM ne gleda dobro na to i da se rijetko dešava da neko nakon tako neuspješne turneje ipak bude u Las Vegasu. Kako su navodili izvori prethodno, očekivalo se upravo da Vegas bude mjesto gdje će doći nakon što je tamo imala uspjeha 2016. i 2018. godine, piše Mirror.

J. Lo je u februaru objavila svoj prvi album poslije više od decenije pod nazivom Ovo sam ja…sad. Novi projekat je bio nastavak trećeg studijskog albuma ove pop pjevačice pod nazivom Ovo sam ja … onda iz 2002.

U dokumentarcu koji je snimljen o njoj govorila je o svom putu do stvaranja albuma otkrivajući da je u velikoj mjeri inspirisana njenom obnovljenom romansom s glumcem Benom Affleckom.

Ipak, posljednjih dana kruže priče da postoje novi problemi kod ovog para.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije