Ljubavna drama se nastavlja: Jennifer Lopez progovorila o Benu Afflecku

1
Radiosarajevo.ba
Ljubavna drama se nastavlja: Jennifer Lopez progovorila o Benu Afflecku
Foto: Twitter / Jennifer Lopez i Ben Affleck na dodjeli Grammyija

Iako vidno samozatajna, Jennifer je ipak nakratko spomenula Afflecka, odnosno skupocjeni zaručnički prsten s kojim ju je prije 20 godina slavni glumac zaprosio.
 
Posljednjih tjedan dana svjetska javnost bruji o problemima u raju jednog od najpoznatijih holivudskih parova Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

I dok medijski napisi uglavnom ne izlaze izvan okvira glasina, latino-diva je sinoć gostovala u popularnom kasnovečernjem showu Jimmy Kimmel Live! povodom promocije novog projekta na Netflixu.

Kod istoimenog voditelja Lopez je progovorila o filmu Atlas i upoznavanju njenog uzora Barbare Streisand, ali Kimmela i publiku najviše je zanimao njen ljubavni status.

Zahiragić odgovorio Helezu: "Nazvao me lažovom, iako ja nikada ne lažem"

Zahiragić odgovorio Helezu: "Nazvao me lažovom, iako ja nikada ne lažem"

Iako vidno samozatajna, Jennifer je ipak nakratko spomenula Afflecka, odnosno skupocjeni zaručnički prsten s kojim ju je prije 20 godina slavni glumac zaprosio.

Prisjetila se komentara Streisand na spomenuti prsten: "Dakle, to je veliki dijamant, upitala je Barbara, na što joj je JLO potvrdno odgovorila."

Slavni par tada je raskinuo zaruke, a svoju ljubav konačno su okrunili 2022. godine vjenčanjem na luksuznom imanju zvijezde filma Argo. Na detaljnije informacije o njihovom trenutnom odnosu javnost će očito još trebati pričekati, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije