Jennifer Lopez otvorila dušu: 'Cijeli svijet mi je eksplodirao prošle godine'

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez otvorila dušu: 'Cijeli svijet mi je eksplodirao prošle godine'
Foto: Screenshot/Instagram / Jennifer Lopez

U razgovoru s komičarkom Nikki Glaser za magazin Interview, Lopez je govorila o protekloj godini svog života, koja je uključivala otkazivanje njenog planiranog koncertnog turneje i kraj njenog braka s Benom Affleckom.

Glaser i Lopez započele su razgovor o Lopezinoj ulozi Judy Robles u filmu "Unstoppable." Robles je majka sportiste Anthonyja Roblesa, koji je rođen s jednom nogom i postao je uspješan hrvač.

Glaser je povezala Lopezinu pripremu za ulogu s njenom "borbom s niskim samopouzdanjem."

Farma pilića kod Sarajeva stavljena u karantin: Otkrivena opasna bakterija

Farma pilića kod Sarajeva stavljena u karantin: Otkrivena opasna bakterija

"Cijeli moj život se svodio na to da dokažem da sam dovoljna," rekla je Lopez. "Baviti se osjećajem da si dovoljan, od kada si vrlo mlad, nešto je što ne shvatiš dugo vremena, jer se ne gledaš na taj način. Nešto te pokreće i donosi odluke umjesto tebe, a ne znaš zašto."

Lopez je rekla da je dio te motivacije proizašao iz djetinjstva, osjećaja "da si ignoriran, da si srednje dijete, da imaš vrlo društvenu mamu i tatu koji radi cijeli dan i cijelu noć, osjećajući da nisi važan, da nisi prioritet."

"To se uvuče u tebe, a mislim da su tvoji roditelji radili najbolje što su mogli. Čak i sada kao roditelj, imam mnogo više empatije za ono kroz što su prošli," rekla je. "Volim svoje roditelje, ali vidim kako su njihovi karakteri i način na koji su odgajani utjecali na mene. Čak ni ne znaš dok te stvari ne počnu manifestovati u tvojim stvarnim odraslim odnosima."

Razgovor se zatim okrenuo njenim proteklim mjesecima, koji nisu bili najlakši za Lopez.

Rad na filmu, kao i na njenom albumu "This Is Me…Now," kratkom filmu i pratećem dokumentarcu, učinilo je da se Lopez osjeća kao da je stigla na vrh.

"Dobro sam," rekla je. "Uradiću sav posao i pogledajte gdje sam sada, a onda se desilo kao da je moj cijeli svijet eksplodirao."

Njen vrlo medijski eksponiran odnos s Affleckom, koji je uključivao njihovo ponovno okupljanje decenijama nakon što je njihovo prvo zaruke završilo, dobio je još veću pažnju u augustu, kada je Lopez podnijela zahtjev za razvod.

Sada izgleda da gleda naprijed, a ne unazad.

"Sada sam uzbuđena, kada kažeš da ćeš biti sam," rekla je Lopez. "Da, ne tražim nikoga, jer sve što sam radila proteklih 25, 30 godina, prolazeći kroz različite izazovne situacije, šta mogu uraditi kada sam sama."

"Šta ako sam jednostavno slobodna?" dodala je.

"Unstoppable" bi trebao imati ograničeno prikazivanje u kinima u decembru, piše CNN.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije