Jennifer Lopez: Nekoć sam mislila da sam debela, sada se osjećam prekrasno

Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez: Nekoć sam mislila da sam debela, sada se osjećam prekrasno
Instagram / Jennifer Lopez
Jennifer Lopez redovno se nalazi na listama najseksepilnijih žena svijeta zbog svog putenog izgleda, ali i nevjerovatnog samopouzdanja.

No nije se oduvijek osjećala dobro u svojoj koži, a pogotovo jer je odrastala u doba kada obline nisu bile poželjne na ženama.

"Nekoć sam mislila da sam debela, ali sada se osjećam prekrasno", priznala je latino diva časopisu InStyle. Danas je američka pjevačica i glumica ambasadorica koja promiče zadovoljstvo tijelom bez obzira na konfekcijski broj.

"Moja je generacija bila fokusirana na modele konfekcijskog broja 36, što mnogi nisu mogli dostići, uključujući i mene." , dodala je.

S vremenom te uz pomoć prijatelja i porodice naučila je voljeti svoje tijelo.

Jennifer Lopez - undefined

Jennifer Lopez

"Moja mama i baka usadili su mi uvjerenje da su naša tijela prekrasna. Moj je otac volio tijelo moje majke - svi muškarci u našoj porodici voljeli su tijela svojih žena. Imati obline i ne biti visok 180 centimetara nikad nije bio problem, zapravo to je bilo nešto što smo slavili.", kazala je Jennifer Lopez.

Tu je poruku pokušavala prenijeti i drugim ženama otkako se našla pod svjetlima reflektora, no mnogi su je osuđivali zbog toga.

"Ljudi iz industrije govorili su mi da moram izgubiti kilograme, davali mi razne savjete.", dodala je

Zbog njihovih kritika sumnjala je u sebe i svoj izgled, ali je na kraju shvatila da nema ništa loše u njemu. Štoviše, Jennifer je poznata po tome što svoju ženstvenu figuru održava odlascima u teretanu, ali i plesom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije