Jennifer Aniston podijelila fotografiju Ane Brnabić: Otkriven i razlog

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahaha

Ne zna ona koliko je ovo snazna zena, ne zovu je dzaba srbijanski mediji "fikus". Ne smije u WC otici dok ne pita Vucka.

Elenorin

Mislim da jeste oportunista i da mnogo zavisi od Vucka. No za razliku od nas, mi bas nemamo petlju da stavimo nekoga iz lgbtq za ministra. Pun mi je klinac Fadila. Ova barem zna da artikulise misli, barem govori engleski, barem je zavrsila neke korisne skole i reprezentativnija je od fadil-paradajza.

Damt

Ono kad "holivudasi" razumiju i daju podrsku. Nije mi mrska ova al realno povrsno podrzavaju ili kritikuju ljude. Sta znas i koliko si istrazivala balkanski poluotok?! A kad bi Anistonki rekli da pita sta misli o Amerikancima i bombardovanju i Albancima i Bosancima...i genocidu i četnicima. Ma onda kazem idite se u pm povrsni svijete

Hehe

@damt, Da, trebala bi, po vama Bošnjama, malo da priupita onu čednu Angelinu Džoli. Ona je baš dobro "obaviještena", jel da!?

Her

Pa normalno, da vama talibanskim srbomrzcima to smeta! Srbija je moderna zemlja, za razliku od vas, koji izgledate kao neki kalifat sa zaostalim zamotanim ženama i vašim zatucanim i primitivnim razmišljanjem!

/ Najnovije