Jennifer Aniston nikad otvorenije: Progovorila o romansi sa Barackom Obamom

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston nikad otvorenije: Progovorila o romansi sa Barackom Obamom
Foto: EPA - EFE / Jennifer Aniston

Tokom karijere poznati se susreću sa svakakvim tračevima koji se najčešće odnose na njihov privatni živote.

Ni Jennifer Aniston nije ostala pošteđena. Tokom svog gostovanjau emisiji Jimmy Kimmel Live! raspričala se o onim najluđim koji su se godinama pisali o njoj.

Domaćin Jimmy Kimmel poklonio je zvijezdi serije Prijatelji primjerak izdanja časopisa InTouch s fotografijom nje i bivšeg predsjednika Baracka Obame, uz naslov - 'Istina o Jen i Baracku'.

Na utakmici u Banjoj Luci povrijeđen navijač: Hitna pomoć na tribinama

Na utakmici u Banjoj Luci povrijeđen navijač: Hitna pomoć na tribinama

Nakon što se publika nasmijala zbog naslovnice, Jennifer Aniston zamoljena da govori o nekim od najšokantnijih glasina o njoj, uključujući i onu da je imala tajnu romansu s Barackom Obamom.⁠ ⁠Glumica je opovrgnula glasine da su ona i bivši američki predsjednik bili bliski.

Samo jednom su se sreli

Jennifer Aniston snimljena u neobičnom paru cipela

Jennifer Aniston snimljena u neobičnom paru cipela

"Nisam bila ljuta zbog toga", odgovorila je na glasine, a zatim dodala da je priča nedvosmisleno lažna. 'To je potpuna neistina', rekla je, dodajući da je Obamu srela samo jednom, a njegovu suprugu Michelle Obamu poznaje 'više od njega'.

Aniston je također odbacila glasine da je u svom domu ugradila 'filter za vodu protiv starenja vrijedan 4 hiljada dolara (oko 8 hiljada KM) "za svoje pse i da ima 'crni pojas u jiu-jitsu".

Međutim, priznala je da ima istine u nekim drugim glasinama, uključujući to da je svojevremeno ubrizgavala tjelesne izlučevine lososa u lice, da često putuje sa teglom maslina kao i da čuva kesicu pepela svog mrtvog terapeuta.⁠ ⁠Oh, zvučat ću kao da mi zaista treba terapeut poslije ovoga', našalila se na kraju, piše tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije