Jennifer Aniston ima novo zanimanje: Ono čime se bavi će vas šokirati

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Aniston ima novo zanimanje: Ono čime se bavi će vas šokirati
Foto: EPA - EFE / Jennifer Aniston

Jedna od najpopularnijih američkih glumica postala je i spisateljica, 1. listopada na policama knjižara pojavit će se knjiga za djecu Clydeo Takes a Bite Out of Life čija je autorica Jennifer Aniston.

U najavama se navodi kako se radi o priči o psu Clydeu i njegovoj zabavnoj potrazi za samopouzdanjem i smislom života. Kao predložak za lik smeđe-bijelog psa Jennifer je poslužio njen vlastiti udomljeni pas Clyde.

Clydeo se prvi put na Jenniferinom Instagram profilu pojavio 2021. godine kad se udružila s animacijskim studiom Invisible Universe, a slavna glumica i producentica kaže kako tada nije mogla zamisliti koliko će radosti on donijeti fanovima i pratiteljima.

Policija provodi i akciju kodnog naziva "Rapid": Zaplijenjeno 70 kilograma droge!

Policija provodi i akciju kodnog naziva "Rapid": Zaplijenjeno 70 kilograma droge!

Knjiga Clydeo Takes a Bite Out of Life govori o njegovom otkriću da je talentiran kuhar, ilustracije potpisuje Bruno Jacob, a izdavač je HarperCollins Children‘s Books. S izdavačkom kućom i Invisible Universeom je 55-godišnja Jennifer, koja je svjetsku slavu stekla u kultnoj seriji Prijatelji, potpisala ugovor za četiri knjige, jedna od njih bit će i Clydeova kuharica.

Iznimno smo ponosni partnerstvom s jednom i jedinom Jennifer Aniston i Invisible Universeom kako bismo u knjigama oživjeli Clydeovu šašavost, dobrotu i toplinu. Clydeo nije samo priča o avanturama predivnog psa, nego i proslava radosti koju svatko može pronaći otkrivajući svoju pravu životnu strast, poručili su iz HarperCollinsa.

Jennifer je ponosna vlasnica Clydea i još dva psa, Sophie i Lorda Chesterfielda. Iznimno je aktivna u pomaganju drugim psima i životinjama i često na svom profilu objavljuje postove kojima nastoji animirati svoji 45 miliona pratitelja da usvoje pse iz skloništa. Ove godine je za svoje napore dobila posebnu nagradu organizacije PETA.

Sa svoja tri psa Jennifer živi u luksuznoj kući na Bal Airu i često na društvenim mrežama objavljuje njihove fotografije. Imala je još dva psa, Normana i Dolly, koju je udomila kao štenca 2005.godine nakon razlaza sa suprugom BradomPittom. Norman je umro 2011. u dobi od 15 godina, a Dolly 2019. godine. Godinu kasnije u Jenniferin dom stigao je Lord Chesterfield, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije