Jelena Rozga oduševljena: Čekala sam ovo 14 godina

0
Radiosarajevo.ba
Jelena Rozga oduševljena: Čekala sam ovo 14 godina
Foto: Instagram/Screenshot / Jelena Rozga

Regionalna zvijezda održala je u petak, 8. marta, rasprodani zadarski koncert u dvorani Krešimir Ćosić u sklopu turneje Minut srca mog koja ujedno ima i najskuplju produkciju u historiji hrvatske scene.

"Moram priznati da pred svaki koncert imam ogromnu tremu, kao i večeras. Ja to ne krijem, jer zašto bih. Ali nekako sam večeras bila najsigurnija, možda jer je ovo već peti grad u sklopu turneje Minut srca mog", rekla je pjevačica Jelena Rozga (46) za 24sata nakon gotovo trosatnog spektakla na Dan žena.

Preko 9000 oduševljenih obožavatelja pjevalo je uglas s kraljicom estrade koja se u tu dvoranu vratila poslije 14 godina, koliko je prošlo od njene prve dvoranske turneje Bižuterija.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

"Kao osoba se nisam nimalo promijenila. Oni koji me prate sve ove godine znaju da sam uvijek ostala ista. A kao izvođač sam dosta odrasla. Slušajući moje stare snimke, mislim da je vokal puno zreliji i tehnički puno bolji. I naravno, nemoguće je usporediti današnju produkciju s onom iz 2010. godine. Potrudili smo se da ova turneja bude na visokom nivou, baš onako kako moja publike zaslužuje", ispričala je Jelena.

Zadrankama i Zadranima priredila je show za pamćenje. Izvela je preko 30 svojih najvećih hitova, među kojima su 'Nirvana', 'Okus mentola', 'Moje proljeće', ali i kultne pjesme iz doba kad je pjevala u grupi Magazin, poput 'Ginem', 'Dani su bez broja', 'Jel zbog nje' i drugih.

Tokom koncerta je promijenila četiri stajlinga koja je za nju osmislio modni dvojac iz eNVy rooma.

Okružena vrhunskim plesačima, raskošnom binom, brojnim reflektorima, laserima i drugim scenskim efektima, Rozga se može pohvaliti najskupljom produkcijom u historiji, kad su u pitanju hrvatski izvođači.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije