Jelena Đoković nosi papreno skup model sata. Košta preko 91.000 KM i na njemu su 32 dijamanta

3
Radiosarajevo.ba
Jelena Đoković nosi papreno skup model sata. Košta preko 91.000 KM i na njemu su 32 dijamanta
Foto: Društvene mreže / Jelena Đoković

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića ne krije da je ljubitelj poznatih brendova kada su satovi u pitanju.

Sat na ruci odavno nije samo korisna spravica već i značajan modni detalj, nerijetko i simbol prestiža, a da je ljubitelj poznatih i skupocjenih brendova ne krije ni supruga najboljeg tenisera svijeta, Jelena Đoković.

Izabranica Novaka Đokovića nosila je jednom prilikom Audemars Piguet Royal Oak Offshore, koji vrijedi čitavo bogatstvo.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Ovaj ženski model iz Offshore serije ima gumeni bijeli kaiš i bijele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta. Cifer je takođe bijele boje i u pitanju je 'mega tapiserija' stil.

Dok Novak nosi Seiko, njegova žena nosi AP sa dijamantskim bezelom.

Cijena ovog sata je 47.000 eura (91.783 KM), pišu na Instagram stranici 'Sat na ruci' i dodaju da je Novak inače bio zaštitno lice ovog brenda.

"Prije nego počnete da kitite i ovu javnu ličnost sa epitetom 'odakle joj pare' podsetiću vas da je Novak bio zaštitno lice AP-a pre nego je ponio titulu ambasadora Seiko-a. Kako vam se dopada ženski Offshore?", stoji na Instagram stranici Sat na ruci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije