Jelena Đoković ne koristi parfeme: Otkriva prirodnu alternativu koja miriše još bolje

3
Radiosarajevo.ba
Jelena Đoković ne koristi parfeme: Otkriva prirodnu alternativu koja miriše još bolje
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Jelena Đoković u posjeti Sarajevu

Jelena Đoković okrenuta je prirodi kada je u pitanju njega lica i tijela, a parfeme je zamijenila odličnom alternativom.

Supruga našeg najboljeg tenisera i direktorica "Novak Đoković fondacije" Jelena Đoković veoma vodi računa o zdravom životu, i u fizičkom i u psihičkom smislu. Ona se trudi da dobre i važne vrijednosti implementira u svaki segment svog života i prenosi ih na djecu, a nerijetko dijeli bitne savjete na društvenim mrežama.

Jedan od principa kojima se vodi jeste i važnost ishrane za tijelo i zdravlje, a ona je odavno prešla na vegansku ishranu i zalaže se za prava životinja

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Takođe, ona izuzetno cijeni prirodu i rijetko se odlučuje za bilo šta što je "vještačko"

Što se tiče njenog načina njege lica i tijela, i u tom smislu se okreće prirodi, pa su njene beauty tajne zapravo vrlo jednostavne., piše Glossy

Mada bi sebi mogla da priušti najbolje i najskuplje parfeme na svijetu, Jelena bira da ih ne koristi. Jednom prilikom je na svom Instagram storiju podijelila i prepisku sa jednom devojkom u vezi sa ovom temom:

"Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dijete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje", napisala je Jeleni obožavateljka.

"Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje", odgovorila je Jelena Đoković.

Parfemi od esencijalnih ulja poznati su po tome što traju duže od kupovnih, nisu toliko skupi, ne izazivaju iritacije kože, a uvijek je interesantno eksperimentisati s različitim notama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije