Jelena Đoković dala savjet svima koji žele biti uspješni poput nje

Radiosarajevo.ba
Jelena Đoković dala savjet svima koji žele biti uspješni poput nje
Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića iznenadila je sve objavom na društvenim mrežama, na kojoj je vidimo u kupaćem kostimu u opuštenom izdanju.

"Upravo sam završila s čitanjem sjajne knjige The One Thing, ne znam kako su je preveli na srpski i jesu li je preveli", započela je Jelena Đoković u opisu fotografije koja je iznenadila mnoge, pa nastavila: 

" Odlična knjiga, a uzgred i sjajna poruka svim preduzetnicima koji ne spavaju da bi ispunili svoj san",  napravite pauzu i uživajte u odmoru! To je bitan preduvjet za uspjeh.

"Vidimo se na konferenciji za preduzetnike u oktobru", zaključila je ona, pokrenuvši lavinu komentara, većinom pozitivnih.

 

Just finished a great book - The One Thing by Gary Keller (Have you read?). Important advice for all entrepreneurs and students. Make sure you take a break from time to time and allow yourself to fully enjoy it! I’m taking a break from organizing our conference for entrepreneurs @orgnlmagazine #daretobeoriginal #livingmybestlife #greatbook #grateful . Upravo sam završila sa čitanjem sjajne knjige “The One Thing”, a na srpskom “Samo jedno je bitno” (hvala vam devojke što ste podelile naziv u komentarima;Laguna izdala). Odlična knjiga a uzgred i sjajna poruka svim preduzetnicima koji ne spavaju da bi ispunili svoj san - napravite pauzu i uživajte u odmoru! To je bitan preduslov za uspeh. Vidimo se na konferenciji za preduzetnike u oktobru!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije