Jedna od najpoznatijih bh. manekenki u kampanji sa slavnim glumcem

Radiosarajevo.ba
Jedna od najpoznatijih bh. manekenki u kampanji sa slavnim glumcem
Vimeo / Prtscr
Jedna od najpoznatijih bh. manekenki Sarah Čerkez dobila je glavnu žensku ulogu u novoj kampanji Festina satova.

Tako je Sarah Čerkez stala rame uz rame s dugogodišnjim zaštitnim licem Festina satova, škotskim glumcem Gerardom Butlerom.

Kampanja nas vraća u davne četrdesete godine na zabavu punu glamura koju je režirao jedan od najvećih italijanskih režisera reklama Maki Gherzi.

Stilistica kampanje je Rosaria Giacomino.

"Snimanje je trajalo tri dana, od 8 sati ujutro do 19/21 sat uvečer, zavisi od dana. U biti vi niste na setu cijeli dan, ali s obzirom na to da se snima jedan kadar bez rezova, koji uključuje više od 100 ljudi, glumaca i statista, potrebno je mnogo vremena da se sve uskladi i da se dobije taj flow, da bi se sve snimilo iz jednog kadra. Imala sam prekrasnog i talentiranog režisera Makija Gherzija koji u Italiji snima najveće reklame. On mi je mnogo pomogao", rekla je Sarah za Modamo.info.

U ulozi modela Čerkez se osjećala super.

„Volim da eksperimentiram, volim da gledam kako se šminkom, frizurom i stylingom postiže promjena na svim glumcima, zaista se nevjerojatno realno i stvarno dočara atmosfera iz '40-ih. Bila sam posebno uzbuđena jer sam dobila glavnu žensku ulogu, a glavnu mušku već godinu dana za Festinu nosi poznati holivudski glumac Gerard Butler, koji je glumio u filmovima poput Tomb Raider s Angelinom Jolie, P.S. I love you, 300 ili London Has Fallen. Prva dva dana scene je snimao s nama njegov dubler, a na kraju posljednju scenu sam radila s Gerardom", ispričala je Sarah.

Festinini satovi brend su od davne 1902. godine i namijenjen je ljudima sportskog duha i dinamične prirode, a karakterizira ga kvaliteta i zanimljiv dizajn. Festina ima i posebno dizajnirane kolekcije satova za žene, koje odišu elegancijom i profinjenosti.

Pogledajte novu kampanju u kojoj se pojavljuje naša manekenka sa slavnim glumcem:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije