Jedna od najljepših žena Hollywooda zaprepastila je novom transformacijom

0
Radiosarajevo.ba
Jedna od najljepših žena Hollywooda zaprepastila je novom transformacijom
Foto: Themarketwatch.com / Mila Kunis

Glumica Mila Kunis potpuno je neprepoznatljiva u najavi njenog novog filma "Four Good Days".

37-godišnja ljepotica u novom filmu glumi narkomanku Molly, a njenu majku Deb utjelovila je legendarna Glenn Close (74). Film je inače napravljen po stvarnim događajima, a prati ovisnicu kojoj majka pomaže u najtežim trenucima odvikavanja od opijata.

Milina transformacija začudila je brojne njezine obožavatelje, no svi su se složili da je sigurno vrhunski odradila ulogu, sudeći po nekoliko kadrova koji su objavljeni na YouTubeu, piše Dnevnik.hr.

Kunis su nekoliko puta proglasili jednom od najljepših žena Hollywooda, a inače je u sretnom braku s kolegom Ashtonom Kutcherom.

Njihova veza je 2012. godine iznenadila mnoge, jer se par dugo vremena skrivao od javnosti. Zajedno su glumili u seriji "Lude sedamdesete", zaručili su se u februaru 2014. godine, a ubrzo nakon toga rodila im se kći Wyatt Isabelle.

Godinu dana kasnije par se vjenčao, a već 2016. godine dobili su sina Dimitrija Portwooda.

Ashton i Mila uživaju u sreći sa svojom porodicom, a često ih se može vidjeti u preslatkim izdanjima u kojima ih paparazzi uspiju uhvatiti prilikom obiteljskih izlazaka i izleta.

Početkom ove godine proširio se trač da se par rastaje, no razlog tome bila je činjenica da su prodavali svoju vilu u Los Angelesu, koju će zamijeniti novim domom. Glasine su ubrzo zataškane.

Mila Kunis u novom filmu - undefined

Foto: Thefilmtsgae.com: Mila Kunis u novom filmu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije