Jason Momoa 'raspalio maštu' mnogih žena na TikToku: Pogledajte video koji ima 56 miliona pregleda

1
Radiosarajevo.ba
Jason Momoa 'raspalio maštu' mnogih žena na TikToku: Pogledajte video koji ima 56 miliona pregleda
Foto: Instagram / Jason Momoa

Brzi pogled na TikTok otkrit će da je u toku novi trend. Pod nazivom 'Tube Girl', trend poziva korisnike da se snimaju kako plešu kao da ih niko ne gleda (u kabinama vlakova diljem svijeta).

Trend je počeo u Britaniji kada je malezijska kreatorica sadržaja Sabrina Bahsoon poznata i kao 'Tube Girl', snimila sebe kako pleše i svira u londonskoj podzemnoj željeznici koju lokalno stanovništvo naziva i Tube.

Zabavni trend brzo se proširio svijetom, a mnogi su se pokušavali snimiti u vlakovima, parkovima, hodnicima i trgovačkim centrima. Osobito u Singapuru, mnogi su se počeli snimati u tzv. MRT vlakovima, stvarajući novi naslov pod nazivom 'MRT Girl'.

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: 'Reci mi gdje su njegove kosti...'

A, u 'tube' vagon uskočio je i miljenik žena diljem svijeta, glumac Jason Momoa. Inače, Momoa, kojeg smo upoznali kao Khala Drogoa u seriji Igra prijestolja, danas slovi za jednog od "najvećih lafična" na svijetu. Štaviše, brojni magazini ga već godinama stavljaju na prvo mjesto na raznim listama koje mjere seksipil slavnih.

Žene diljem svijeta saglasne su - njegova duga kosa, brada, mišići, prodoran pogled i pomalo barbarski look pobuđuju ono najiskonskije u mnogima.

Potvrdilo je i to 56 miliona pregleda Momoe kako 'maše kosom' i stotine komentara žena koje, uglavnom, ili uzdišu ili šalju emojije vatre :) pogledajte snimak:

@prideofgypsies

🤝 @tate mcrae

♬ original sound - Jason Momoa

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije