Jasmina Izetbegović: Vjerovali ili ne, žene se mogu udati, a da nisu trudne

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Moze tacno, jos ako joj je mama ginekolog pa napravi nekoliko pobacaja prije udaje, da niko ne zna.

Elenorin

Moze tacno, jos ako joj je mama ginekolog pa napravi nekoliko pobacaja prije udaje, da niko ne zna. ka JA1 Mama joj nije ginekolog.

ambrozija

Mama joj nije ginekolog.(Elenorin) Naravo da nije.Mama je ljekar opšte prakse; ako je i to. Ona nije duhovita,već se narodu obraća vrlo podcjenjivački,na roditelje.

Sebija

ZNAČI, DEBELA SI JER ŽDEREŠ.

Bak , seka , makro i trudnica - svi nevini

možete se svo četvero udati za bakirovog brata dodika . on je napaljen na nevine i na lažove

Brko

Neke zene nanijete da se udaju pa se udaju za bilo koga ko je voljan da se zeni. Kasnije ce biti i mazenja i eventualno djece i ljubavi. Djahkad

Fahro

Zašto se radio.sarajevo sada zalijepilo za profile Izetbegovića ? Šta me briga koliko je koštala svadba, neka to u tornju računaju dijele i množe. Uopšte nije trebala ovolika pažnja ni Izetbegovićima koji su samo produkovali bijes naroda a a ni novinarima koji misle da da će na ovom nešto zaraditi.

BRAVO JASMINA!

Crknite petokoloansi...pisati OVOLIKO i zavlaciti nosinu u licne stvari, privatni zivot mogu samo placenicka gamad, petokolonasi iz Sarajeva....fuj "novinari"!

Jadnica

Jadnica, eto to je. I ona i njoj slicne koje misle da su bitne zato sto ima je tata taj i taj. Mada nisu one krive realno, nego narod, narod je stoka.

Krscani PJENE.....

samo pjenite jebbo vas otav fasisticki!samo vi pisite iskljucivo o Izetbegovicima i pokusavajte ih"ocrniti"...sto vi na njih vis epljujete to su nama PRAVIM BOSNJACIMA sve drazi i drazi..odløicno s eponasaju na sve vase poodvale, alzi, bljuvotine..UMRITE I CRKNITE DUSMANI!

ambrozija

Krscani PJENE..... 04. 09. 2021. u 13:25:47 Ti bi opravdani narodni bijes zbog podjele zemlje,pljački,kriminala,propadanja ekonomije,rasizma,nacizma ,bahaćenja oko svadbe,drugi ne mogu stupiti u brak jer će biti lumperproletarijat,isporučio kršćanima,jer smatras da Bošnjak ima da misli kao vladajuća klasa.Poluidiote,govori i misli samo u svoje ime!!

@sebijin bot

odløicno s eponasaju na sve vase poodvale, alzi, bljuvotine..UMRITE I CRKNITE DUSMANI! ka Krscani PJENE..... Hajd bar bosanska slova nauči pa botaj..

Dnevni red

A DAL SI SE NEVINA UDALA TO JE VELIKO PITANJE ŠTO BI REKO SABIT IZ TARČINA TOBEJARABI

Harun

Vjerovali ili ne, žena se može poroditi a da uopšte nije bila trudna. Ne vjerujete ? Pa kako je Jasmina rodila malu Milicu sa vlahom Gligorom a da uopšte nije bila trudna. I to su birvaktile Avaz i ostala žuta štampa pisali o Sebijinoj i Bakirovoj jedinica :)

Sarajka

Stvarno je status dubokouman. Da se zamislis.

reci ćamile

jesi li se udo za sekinu staru sisaru iz ljubavi ?

Baki

Masala, povelika ova Jasmina

trudaca Jasmina

Uprvao je doticna Jasmina pokazala krucijalnu bolest koja nagriza nase drustvo, a to je sovinizam i nacional-fasisticki populizam. Ako mislis gospodjo- ipak si sada samo udato-prodata zena- da ovi plitki komentari cine neki vid feminizma, onda je to jadno. Ti se nisi u zivotu borila za pravo zena, niti si zavrsila kao i svi obicni studenti Akademiju, a dobro znamo da si privilegovano preko kriminalne stele dobial diplomu. Ti nemas pravo da govoris u ime zena, suti u svom serijatu, poklopi se i uzivaj i dalje kriminalan zivot. Jer si jedna od rijetkih! mada me cudi da te nisu roditelji u amanet dali nekom turskom begu.

Guest

Vjerovali ili ne, zarađivati od prostitucije i šerijatski se vjenčati, je spojivo i moguće!

Zumbul

Pa ti nisi žena, TI SI IZETBEGOVIĆ.

potvrda

slike ne lažu, džaba photoshop - nabrekle grudi, visoki stomak ispod dijafragme, široki kukovi i bokovi, izgled lica, nadošla sva ...hm...

Mrgud

Svingerusa

e, pa

Kad smo već u nivou mahale bolje bi ti bilo da jesi trudna. Prvo, jer ti je zadnji voz. A drugo, jer onda ne bi morala na teeešku dijetu. Eto te ko krofna, draga

Infidel

Mrrrrš!

Istina

Jeste, nije, dali je? Koga briga. Ovo joj je teći muž.

ma kako ba

Jeste, nije, dali je? Koga briga. Ovo joj je teći muž. ka Istina daj reci, pricaj sve detalje, ja znam za jednog...

Sabah

Mladi od nje 8 godina eh ovo se stvarno rijetko Vida nesto Sa njom Nije u dure djevojke u njenim godina se udaju Sa svojim vrsnjacima ili nesto starijim zrelijim muskarcima, da Nije on sto za sve ja, ja, ja, govori ili mu je Firma propala.

/ Najnovije