Jasmina Izetbegović objavila fotku koja je za nekoliko sati skupila hiljade lajkova

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oženi se Ćamile, dobar život...živjećeš normalno ....

https://youtu.be/f6aA83CdUCk

Ox

Što nije uslikala onih svih svojih 88kila nego samo lobanju s 5 kila šmike, a?

Živjećeš NORMALNO Ćamile ......

https://youtu.be/f6aA83CdUCk

Izet Ramović Gringo

Oženi se Ćamile, dobar život...živjećeš normalno ....

Ista hana kobilja glava

Sad bi neki dorat rekao ,,njiiihhhiiiiii,, vreća zlata za mog Bakkkaaaa

ambrozija

"Osim aktuelnih pitanja, ovaj portal usmjeren je na pitanja civilnog društva, kulture, sporta, promicanja ženskih prava i prava manjina i civilnog dijaloga. Radiosarajevo.ba je orijentiran ka demokratiji i građanskim vrijednostima, integraciji u EU, ljudskim pravima i općem prosperitetu zemlje". Ovo je odlomak iz vaseg impresuma.Zato vas pitam,kako vas nije sram? Jesu li ovo sadrzaj iz oblasti ljudskih prava? Demokracije i slobode?Prava manjina? Sram vas bilo!

jaooooo

fuj!

ambrozija

I nije ova zemlja nikome ostavljena u amanet,niti je sultanat! Dosta više! Otac,sin,sada i kćerka!!!!!Smirite više vase sitne bijedne duše,ova zena nas ne zanima.

bruka

nema potrebe vrjjedjati ikoga, samo definitivno napustiti ovaj jadni portal i to je to

Đurica

KATASTROFA

KLOSA

NEUZUBILA NEVALJA SE NIKOME RUGATI OVO JE DOKAZ DA NIJE SVE U PARAMA

preko_ledina

Što nije uslikala onih svih svojih 88kila nego samo lobanju s 5 kila šmike, a? ka Ox I ti imaš sigurno maju, tetku, sestru etc. koja ima 88 kg, je li njima ovo govoriš? :)

/ Najnovije