Jamieju Foxxu umrla sestra u 36. godini: "Srce mi se slomilo na milion komadića"

0
Radiosarajevo.ba
Jamieju Foxxu umrla sestra u 36. godini: "Srce mi se slomilo na milion komadića"
Foto: Instagram / Jamie Foxx sa sestrom

Sestra glumca Jamieja Foxxa (52), DeOndra Dixon, preminula je u 36. godini, javlja BBC.

Imala je Down sindrom, a bila je takmičarka na Olimpijadi za osobe s invaliditetom. Glumac se od sestre oprostio na društvenim mrežama. 

"Srce mi se slomilo na milion komadića. Moja je prelijepa i voljena sestra DeOndra otišla na drugi svijet. Svako ko ju je poznavao znao je da je ona poput svjetla", napisao je glumac uz njihovu zajedničku fotografiju pa dodao: 

"Toliko smo puta imali zabave u kući, a ona dođe na podij i ukrade show. Znam da je ona sada na nebu i da pleše s anđelima. Moja bol je nevjerovatna. Smiješim se kad pomislim na sve sjajne uspomene koje mi je ostavila. Naša porodica je sada jako loše, ali ćemo se oporaviti uz njenu ljubav. I molim vas, molite se za moju porodicu." 

Strani mediji pišu kako je DeOndra preminula 19. oktobra. Jamie je uvijek pričao kako je sestra jako pozitivno utjecala na njega.

"Naučio sam kako treba živjeti. Ponekad se uhvatimo u svojem svijetu u kojem nije sve u redu. I onda vidite ovu djevojku. Tada samo želim živjeti, plesati, voljeti", rekao je glumac svojedobno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije