... / Jamie Lee Curtis otvorila srce i priznala: Šmrkala sam kokain s ocem

08. 11. 2019. u 14:46:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 12

Jamie Lee Curtis, jedna od najvećih glumačkih imena 80-ih, progovorila je o svojoj borbi s ovisnostima i odnosu s pokojnim ocem Tonyjem Curtisom.

Glumica je u intervjuu za Variety otkrila kako se otrijeznila, ali i kako je provela godine kada je bila ovisna o drogama.

Tony je također bio glumac, a najpoznatiji je po ulozi u filmu 'Neki to vole vruće' iz 1959. gdje je glumio uz Marylin Monroe.

Preminuo je 2010. godine od srčanog zastoja u 85. godini života.

"Znala sam da tata ima problema jer sam ih i ja imala i dijelili smo zajedno drogu. Bio je to period kada sam bila njegovo jedino dijete koje je razgovaralo s njim. Imala sam šestero braće, sada ih imam pet. Moj brat Nicholas umro je od predoziranja heroinom kada je imao 21 godinu. Ali dijelila sam drogu s ocem. Uzela sam kokain i to je bio jedini put da sam to učinila, i to sam učinila s njim. On se otrijeznio na jedno kratko vrijeme i bio je vrlo aktivan u oporavku, oko tri godine. No to nije potrajalo dugo", otkrila je 60-godišnja zvijezda.

Opijate je prvi put počela uzimati 1989., nakon manje plastične operacije za, kako kaže, njene "prirodno natekle oči".

Idućih deset godina uzimala je tablete protiv boli kada je god stigla. Priznala je da je krala pilule od obitelji i prijatelja, uključujući od sestre Kelly koja je prva saznala za njenu ovisnost 1998. godine.

Mužu, redatelju Christopheru Guestu, sve je priznala iduće godine, a to što je trijezna već 20 godina smatra svojim najvećim uspjehom.

NEMA KOMENTARA