Jala Brat se kladio na utakmicu Francuske i BiH: Uplatio veliku sumu novca

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

Šta kaže ode u humanitarne svrhe, da ode na piće i hranu u Dubrovniku. Ako ovo nije humano ja neznam šta je

071

Ma Kralj nema dalje.

Pa gori ste vi od ovog krmka ba

Baš lijepo od vas što nas redovno updatate o aktivnostima ovog debelog komada govneta, toliko nas zanima svaki detalj o njemu da nije zdravo!

Jose

Lijep primjer mladima nema sta. Kockajte se, bravo debilu.

Mirza

Koji kreten moraš biti da odigraš kladionicu pa da eventualni dobitak donitaš u dobrotvorne svrhe...pa mogao je napisati prodajem drogu pa kad prodam novac ide u dobrotvorne svrhe...dokle će ljudi misliti da novac zarađen na ovakav način nije nikakva sadaka niti bi isti trebao bilo ko da primi u dobrotvorne svrhe jer nije zarađen na pošten način nego preko kladjenja, prodajom droge, alkohola, prevarom, otimanjem itd itd... Samo idioti poput ovog i firme poput kladionica radi svoje lične promocije kao i kvazi novinari mogu nešto ovako plasirati...

Roki

A humanitarca u p. m.! Pravi nasljednik dine merlina

Duduk

Propade "humani" odlazak na ručak i piće u Dubrovnik štete evo ♡ mi se cepa

N.G

A pjevač i njegovi tekstovi su ko što je rijeka Jala čista i puna ribe

stvarno

reklamirate kladjenje , bez teksta sam....

/ Najnovije