Jala Brat prodaje svoj prvi luksuzni automobil: Pogledajte koja je cijena

0
Radiosarajevo.ba
Jala Brat prodaje svoj prvi luksuzni automobil: Pogledajte koja je cijena
Instagram / Jala Brat i Buba Corelli

Bosanskohercegovački reper Jala Brat stavlja na prodaju svoj prvijenac - Mercedes-AMG G 63, čime se oprašta od jednog od svojih prvih snova na četiri točka.

Ovaj smeđi terenski automobil, koji je postao simbol uspjeha i rada za 37-godišnjeg umjetnika, sada je dostupan na austrijskom tržištu.

Osim što je poznat po svojim muzičkim uspjesima, poput hitova Monster i Rosalia, koji su osvojili milione pregleda na YouTube-u, Jala Brat je postao prepoznatljiv i po svom ukusu za luksuzne automobile.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Mercedes-AMG G 63, opremljen benzinskim motorom od 571 KS, sada je ponuđen po cijeni od 135.000 eura (oko 260000 KM), s reklamiranim 91.000 kilometara bez ikakvih nezgoda.

Za one koji ne mogu priuštiti luksuzni automobil, ali žele iskusiti vožnju u automobilu iz snova Jala Brata, postoji mogućnost iznajmljivanja vozila po cijeni od 3.000 eura (oko 6.000 KM) mjesečno, uz minimalni najam od šest mjeseci.

Oglas također ističe da automobil već ima važeću registraciju, čineći proces registracije jednostavnijim za potencijalne kupce.

Inače, Jala Brat nije originalni vlasnik ovog Mercedesa. Od isporuke, auto je vozio petostruki svjetski prvak u boksu iz Njemačke

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije