Svaka čast: Jala Brat kupio dres za 5.000 KM, sav novac ide narodu Palestine

0
Radiosarajevo.ba
Svaka čast: Jala Brat kupio dres za 5.000 KM, sav novac ide narodu Palestine
Foto: Instagram / Jala Brat

Sarajevski reper Jala Brat (Jasmin Fazlić) učestvovao je u humanitarnoj akciji organizacije Pomozi.ba, te kupio dres za pet hiljada KM, a novac će otići u svrhu pomoći narodu Palestine. 

Kako je humanitarna organizacija Pomozi.ba napisala na svom Facebook profilu, riječ je o dresu čileanskog kluba Deportivo Palestino, koji je doniran ovom udruženju kako bi se skupila pomoć za narod u Palestini. 

"Čile je inače država sa najvećom palestinskom dijasporom izvan Bliskog Istoka, pa je i dres ovog kluba u bojama palestinske zastave", objašnjavaju iz organizacije Pomozi.ba. 

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

"Dres smo dobili na poklon, kako bismo ga postavili na aukciju i sav prihod od aukcije donirali za narod Palestine. S obzirom na to da aukcije traju po nekoliko dana i moraju biti na vrhu zbog vidljivosti, što je nemoguće zbog prioritetnijih vijesti i apela, koji stižu jedan za drugim, odlučili smo se na 'tihu aukciju' i ovaj unikatni dres smo ponudili nekolicini naših prijatelja, donatora", nastavljaju, te kažu kako je pobjednik na kraju bio Jala Brat. 

"Zahvaljujemo se Jala Brat - Jasminu Fazliću, što je još jednom odlučio učestvovati u našim humanitarnim akcijama, a vjerujemo da će na svojim nastupima u dresu sa palestinskim bojama, u vrijeme cenzure vijesti o dešavanjima u Gazi i Palestini, dodatno skretati pažnju na sve sto se trenutno dešava", rekli su još iz humanitarne organizacije Pomozi.ba. 

🔸Jala Brat kupovinom dresa donirao 5.000 KM za narod Palestine🔸 🇵🇸 Sve nas pogađaju vijesti koje stižu iz Palestine,...

Posted by Pomozi.ba on Wednesday, November 1, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije