Jala Brat o restoranu Edina Džeke: Spremite najskuplju flašu!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

Baš na članku o Edinu i restoranu komentarišem i kažem da je to taj mentalni kapacitet ala Jala Brata, podkapacitiran da otvori išta što bi koristilo društvu, edukovalo generacije i davalo pozitivan proimjer novim naraštajima, kad ono javlja se najgori od najgorih da proslavi u restoranu edina Džeke. E to vam je reći, sada će novi debilni klinci moći maštati da će i oni jednog dana kada dovoljo obrnu Bijelog da otvore barem pekaru u Pofalićima

NKZenica

Vidiš da ima Bog. Nije Džeko džaba dizao ruke i pred kamerama učio tolike fatihe. Eto Bog se smilovao i uslišao dove svom Petrusu, čak mu poslao i brata Pavla (Jalu). Čestitamo Džeki.

BiH

Bujrum Jala, povedi i Bubu, spremili su ti jedan Haše Podravkin i pola paradajza...... i sarajevsku klipaču jednu.....

Guest

Pa tu samo cvake mogu ici i ostavljati svoje pare. Netreba mu ulaziti u taj restoran i gotovo. Takve glavonje misle, ako iza bilo cega, stoji njihovo ime, onda mogu nabijati cijene.

N.G

Pa nemojte tako čovjek živi "na nivou" kako kaže ser Žika i treba da se vidi gdje će da jede i pije snima će se svaki kutalj vina zalogaj hrane. A kad se to zavši onda će posuđivat da može pojest paštetu i opet štedet paru na paru jeste koske i pušit najgoru krđu

N

Preseravanje

Jadno

Ppk. Uzmi pivu i plati je 30.000, mislim smijesan mali ppk.

/ Najnovije