J. Lo morala raditi 20 minuta da bi zaradila tri miliona dolara

Radiosarajevo.ba
J. Lo morala raditi 20 minuta da bi zaradila tri miliona dolara
Foto: TMZ.com / Jennifer Lopez
Albumi Jennifer Lopez prodaju se u platinastim nakladama, a koncerte održava diljem svijeta, no vjerovatno nikad nije lakše zaradila tri miliona dolara nego sad.

Naime, za svoje pojavljivanje na Doha Festival City Mallu dobila je tri milona dolara, dva milona čiste zarade i milion za pokrivanje troškova putovanja. Sve što je trebala napraviti za taj iznos jest 20 minuta odgovarati na pitanja o sebi.

Kako piše TMZ, Jennifer je stigla u Katar, a potom je obožavateljima malo pričala o ženskim pravima, malo se fotkala s njima, a onda se vratila u Ameriku.

Jennifer Lopez - undefinedFoto: TMZ.com / Jennifer Lopez

I to nije sve. Sljedeće sedmice Qatar Airways platit će joj 1,2 miliona za pojavljivanje na njihovom tulumu u Dolby Theateru u Los Angelesu. I tu se od nje traži da se pojavi na samo 20 minuta, nešto kaže i smješka se za fotografije.

TMZ dodaje da još traju pregovori oko iznosa za taj posao, a kako je Qatar Airways već poslao pozivnice za party i najavio je na svom profilu na Twitteru kao gošću, čini se da će morati pristati na sve Jenniferine uvjete, prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije