Iznervirana Brena zaustavila koncert pa se obratila jednoj osobi iz publike: 'Radiš to već dva sata'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Dado

Babetina dosta je vise ovih starkelja

Gost_Radio_Sarajeva

Sitnije Cile sitnije. - kako ne konta.

***

***

Zoro 91

Neka peva u Brčkom kao nekada kada je pjevala *****čkim postrojbama u maskirnoj odori....

Tatar

Moraš znati jadna da sve ima svoj rok trajanja pa i ti.Nije mi jasno koje budale tebe slušaju i gledaju.Prosao je tvoj voz poispadali su tvoji rubisi.

Tatar

Moraš znati jadna da sve ima svoj rok trajanja pa i ti.Nije mi jasno koje budale tebe slušaju i gledaju.Prosao je tvoj voz poispadali su tvoji rubisi.

***

***

Dančy

Brena je i dalje legenda i kraljica! Ko misli da je stara, nek se sjeti Tine Turner, koja je pjevala i s 85. Zašto ne bi i Brena

123

Brena je i dalje legenda i kraljica! Ko misli da je stara, nek se sjeti Tine Turner, koja je pjevala i s 85. Zašto ne bi i Brena! Zato sto Brena nije Tina

nadam se

Brena je i dalje legenda i kraljica! Ko misli da je stara, nek se sjeti Tine Turner, koja je pjevala i s 85. Zašto ne bi i Brena ka Dančy stvarno se nadam da nisi upravo uvrijedio jadnu, KULTURNU tinu turner poredeci je sa ovom seljackom spodobom. tina mrtva ne bi bila uhvacena da pjeva u jeftinim kafanama i vojnim kampovima.

visocica 1662

***

neboiznadbosne

>>Brena je i dalje legenda i kraljica! Ko misli da je stara, nek se sjeti Tine Turner, koja je pjevala i s 85. Zašto ne bi i Brena! Zato sto Brena nije Tina ka 123<< Zato što je uspuredba Brene i Tine-bizarna.Jedna je cajka i loša pjevaljka balkanskih brdsko-ravničarskih zvu kova,druga, u rangu Ficdzerald ili Mahalie Dzekson, iako je pjevala rock.

Nina

Molim lijepo Respekt

Bizmark

Seljančica profukljaca iz Brčkog Jad je ko god dodje na tvoj koncert…

Ne pijem dok Paja vozi

>>>>Brena je i dalje legenda i kraljica! Ko misli da je stara, nek se sjeti Tine Turner, koja je pjevala i s 85. Zašto ne bi i Brena! Zato sto Brena nije Tina ka 123<< Zato što je uspuredba Brene i Tine-bizarna.Jedna je cajka i loša pjevaljka balkanskih brdsko-ravničarskih zvu kova,druga, u rangu Ficdzerald ili Mahalie Dzekson, iako je pjevala rock. ka neboiznadbosne<<E moj nebo iznad dijaspore

Bizmark

Lijepe riječi su ukras!

Duda

Neka i treba vam to JOS VAM UZME LOVU TREBALA VAM JE I NANU NANINU

/ Najnovije