Iznenađujuća promjena: Mnogi tvrde - Beyonce više ne liči na sebe

0
Radiosarajevo.ba
Iznenađujuća promjena: Mnogi tvrde - Beyonce više ne liči na sebe
Foto: Printscreen / Beyonce i Jay Z

Preksinoć je svjetlost Hollywooda obasjala Beyoncé, dugogodišnju vladaricu globalne muzičke scene, na premijeri filma o njenoj spektakularnoj turneji pod nazivom Renaissance. U raskošnoj srebrnoj sirena haljini, Beyoncé je zablistala, ističući svoje zadivljujuće obline koje su doslovno oduzimale dah.

Premijera filma okupila je sve članice nekadašnje grupe Destiny's Child, koja je bila trampolin za Beyoncéinu briljantnu solo karijeru.

Međutim, svi su bili iznenađeni promjenom boje kose - Beyoncé se odlučila za platinasto plavu, dok su komentari kružili o svjetlijoj nijansi tena koji je dodatno istakao njen izgled.

Poznati trgovački lanac iz Hrvatske osuđen jer je kupce varao akcijskim cijenama

Poznati trgovački lanac iz Hrvatske osuđen jer je kupce varao akcijskim cijenama

Iako je svjetlošću reflektora bila obasjana na crvenom tepihu, Beyoncé je i dalje ostala tajanstvena i atraktivna, ostavljajući utisak prave dive. Njeno prisustvo bilo je prilika za ponovno okupljanje s bivšim kolegama, ali i za promociju njenog rada koji je obilježio muzičku karijeru.

Kada je riječ o njenom ličnom životu, Beyoncé je u dugogodišnjem braku s reperom Jay-Z-jem. Par se upoznao krajem 90-ih, pre nego što su postali svjetski poznati, a njihova ljubavna priča započela je 2001. godine.

Vjenčali su se 2008. i od tada zajedno prolaze kroz život. Sa troje djece - Blue Ivy, te blizancima Rumi i Sirom, njihova porodica je postala sinonim za harmoniju.

Unatoč izazovima, Beyoncé i Jay-Z su istakli važnost borbe za ljubav i porodične vrijednosti. U intervjuu s Oprah, Beyoncé je otkrila kako su godinu i pol bili prijatelji pre nego što su započeli romansu, a Jay-Z je naglasio važnost razumijevanja i komunikacije u njihovom odnosu.

Njihova ljubavna priča, izgrađena na temeljima prijateljstva i zajedničke borbe, ostaje jedna od najpoznatijih u svijetu slavnih.

Jay-Z je u posljednjem intervjuu istakao Beyoncé kao svoju srodnu dušu, naglašavajući da je ljubav ono što ih pokreće naprijed i čini njihovu vezu neuništivom, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije