Iznenada preminuo najtraženiji hrvatski maneken u 29. godini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ubio ga bill gates

Na daljinski putem 5G aktivirao DNK u vakcini koju je primio 2021e. Fala Facebooku na dragocjenim informacijama.

tuner

modelingom? tukane novinarski bavi se manekenstviom. debilu ****ni

Jes, jes... epilepsija ga ubila, how yes no.

Vakcina mrna ima tu osobinu da stavi u prvi plan ono sto vam je slabo. Kome je slabo srce, nek ocekuje srcani.... ovom je moguce bilo slabo to sto je bio sklon epileptickim napadima...

Hajte RadioSarajevo, smijesni ste s ovim. :))

Na daljinski putem 5G aktivirao DNK u vakcini koju je primio 2021e. Fala Facebooku na dragocjenim informacijama. ka Ubio ga bill gates .................. Je li stvarno ocekujete da cemo ¨zacepit¨ zato sto vi odmah cim izadje clanak zalijepit ovaj komentar kao da smo svi budale koji smo shvatili igricu? :)) Jadni ste...

Jes, jes, hoce to vakcina

Vakcina mrna ima tu osobinu da stavi u prvi plan ono sto vam je slabo. Kome je slabo srce, nek ocekuje srcani.... ovom je moguce bilo slabo to sto je bio sklon epileptickim napadima... ka Jes, jes... epilepsija ga ubila, how yes no. ...npr, ko nije mogo tarabit prije, sad mu se nikako ne dize. Smrt vakcini, sloboda Facebooku.

Ma neee,

...npr, ko nije mogo tarabit prije, sad mu se nikako ne dize. Smrt vakcini, sloboda Facebooku. ka Jes, jes, hoce to vakcina ................ Ko prije nije mogo tarabit, sada suta ko na iks filmovima, dize bencha 300 kila i squata 400, a na 100m fura 8 sekundi, samo ga jos nisu otkrili. Fino to sve pise u znanstvenim casopisima koje objavljuju strucnjaci, provjereni izvori i britanski obavjestajci.

/ Najnovije