Ispunjena i sretna: Lijepa Hurem podijelila neodoljiv trenutak...

Radiosarajevo.ba
Ispunjena i sretna: Lijepa Hurem podijelila neodoljiv trenutak...
Foto: Instagram / Meryem Uzerli
Glumica Meryem Uzerli slobodno vrijeme najviše voli provoditi s kćerkom Larom, a upravo je njeno rođenje u glumicin život donijelo ispunjenje i sreću.

Sve to nakon prilično teškog perioda kroz koji je lijepa glumica prošla.

Naime, turska je glumica izuzetno vezana za kćerku  jer je tokom trudnoće prolazila kroz dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, te se morala liječiti.

Upravo je njeno  teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije Sulejman Veličanstveni, a u tom periodu je otišla iz Turske u rodni Berlin na liječenje.

Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njen tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac.

No, čini se da su sada ti teški dani daleko iza glumice,  što dokazuje i neodoljivi video koji je podijelila na svom Instagram profilu.  Ležeći u krevetu s omiljenim bićem na svijetu, Meryem nije skidala osmijeh s lica. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije