Internet bruji o novim fotkama Brada Pitta: 'Da li je moguće da ovako izgleda?'

2
Radiosarajevo.ba
Internet bruji o novim fotkama Brada Pitta: 'Da li je moguće da ovako izgleda?'
Foto: EPA-EFA / Brad Pitt

Brad Pitt fotografisan je na francuskoj rivijeri tokom snimanja reklame za jedan poznati italijanski brend, a nove fotografije slavnog šarmera obilaze sve društvene mreže.

I to sa dobrim razlogom - čini se da je glumac 'pronašao eliksir vječne mladosti'. Brad je blistao u bijelom od glave do pete sa širokim osmijehom na licu i modernim naočalama za sunce... I nikada nije izgledao bolje!

Brad Pitt će ove godine proslaviti 60. rođendan, vjerovali ili ne, ali djeluje kao da stari unazad, baš kao njegov lik u čuvenom filmu The Curious Case of Benjamin Button.

Objavljena vremenska prognoza: Meteorolozi otkrili kakvo nas vrijeme čeka za vikend

Objavljena vremenska prognoza: Meteorolozi otkrili kakvo nas vrijeme čeka za vikend

Instagramom, Twitterom i TikTokom kruže snimci i fotografije ove holivudske zvijezde, a većina komentara svodi se na isto pitanje - kako mu polazi za rukom da izgleda ovako svježe i mladoliko?

"Izgleda bar 20 godina mlađe", "Kako izgleda tako dobro?", "Izgleda fenomenalno", "Godine mu zaista ne mogu ništa", "On je živ dokaz da i u zrelim godinama uz malo truda možete da izgledate sjajno", "Ma, da li je legalno izgledati ovako dobro", "Poslije mi kažite da nije najljepši glumac Holywooda svih vremena", "Ja mislim da on ne stari", "Djeluje kao da je pronašao fontanu mladosti", "Ma, dajte, pogledajte samo druge muškarce njegovih godina", samo su neki od hiljada i hiljada sličnih komentara.

Stručnjaci tvrde da se mladoliko izgled slavnog Oskarovca vjerovatno može pripisati kombinacijom dobre rutine njege kože i nekoliko diskretnih kozmetičkih tretmana.

"Čini se da je Brad veoma suptilno poradio na nekim korekcijama kako bi sačuvao mladalački izgled. Čini se da je smanjio fine bore na svom licu, a koža mu je svježa i sjajna. Možda je imao botoks, a definitivno je hemijski piling taj koji mu je pomogao da podmladi kožu. Sa vještim doktorom ljudi će teško primjetiti razliku, a on će i dalje izgledati reprezentativno", kaže Lora Key, britanski specijalista za kozmetiku.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuNxkxMok7a[/instagram]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije