Instagram limitirao objavu Kristijana Iličića: "Strašno…"

3
Radiosarajevo.ba
Instagram limitirao objavu Kristijana Iličića: "Strašno…"
Foto: Instagram / Kristijan Iličić se pojavio u odjeći s motivima Palestine

Popularni hrvatski pustolov Kristijan Iličić nedavno je objavio snimak s jednog događaja na kojem se pojavio u majici s motivima Palestine, ali je isti obrisan s ove društvene mreže iz nepoznatog razloga.

Tom prilikom je nosio crno odijelo te majicu i patike na kojima je bila iscrtana lubenica u obliku palestinske teritorije s kapljicama krvi.

"Najveći i najglamurozniji event u Hrvatskoj - Story Hall of fame. Iskoristio sam ovaj poziv na događaj kako bih pokazao svoju solidarnost i autentičnost prema narodu koji pati više od 70 godina. Autentičnost donosi slobodu. Svaki put kad biramo autentičnost, biramo hrabrost nad strahom", poručio je Kristijan tom prilikom.

SDA: Trojka i HDZ protuzakonito želi staviti pod kontrolu FTV - 'nije po zakonu, ali nama se žuri'

SDA: Trojka i HDZ protuzakonito želi staviti pod kontrolu FTV - 'nije po zakonu, ali nama se žuri'

Međutim, iako je snimak ubrzo postao popularan na društvenim mrežama gdje je za samo sat vremena imao više od milion pregleda i hiljade pozitivnih reakcija samo na Instagramu, objava je jučer postala nedostupna brojnim korisnicima ove društvene mreže.

"Iz nekog razloga reel je limitiran i više ga ne možete vidjeti... Andrea može, ja ga vidim i još par ljudi, ali drugi ne. Preko nomadik i lyntel profila ga ne vidim. Strašno", napisao je na storyju.

@kristijanilicic

Najveći i najglamoruzniji event u Hrvatskoj - Story Hall of fame. Iskoristio sam ovaj poziv na event kako bih pokazao svoju solidarnost i autentičnost prema narodu koji pati više od 70 godina. Autentičnost donosi slobodu. Svaki put kad biramo autentičnost, biramo hrabrost nad strahom. Svi mi na društvenim mrežama bi trebali pružiti glas onima koji su bez glasa i pokazati solidarnost sa svima koji pate. Ne smijemo šutjeti kada se nepravda neviđenih razmjera događa pred našim očima. Svi mi imamo odgovornost boriti se za bolje sutra i stati uz one kojima je najteže. Naša današnja djela oblikuju našu budućnost. Svaka odluka koju donesemo, svaki korak koji poduzmemo - sve to gradi put kojim ćemo hodati sutra. Kada djelujemo s integritetom, hrabrošću i ljubavlju, gradimo temelje za svijet kakav želimo vidjeti. Naše riječi i postupci imaju moć inspirirati i educirati druge, stvarati promjene i oblikovati bolju budućnost za sve nas. Zapamtite, svaki mali korak naprijed, ma koliko se činilo neznatnim, pridonosi većoj slici. Budimo svjesni svojih djela i odgovorni za svoje izbore jer ono što radimo danas ima utjecaj na generacije koje dolaze. #palestine #palestina #kristijanilicic #palestine🇵🇸

♬ original sound - Kristijan Ilicic

Nedugo nakon toga, naveo je da se "sporna" objava može pogledati na njegovom TikTok profilu.

"Nema veze. Neka ih. Imate na TikToku video, tamo nemaju utjecaj", napisao je Iličić koji je i prije ovog događaja često isticao svoju podršku palestinskom narodu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije