Influenserka Carly u bikiniju izazvala haos na društvenim mrežama: Ovo je pravo žensko tijelo

1
Radiosarajevo.ba
Influenserka Carly u bikiniju izazvala haos na društvenim mrežama: Ovo je pravo žensko tijelo
Foto: Instagram / Carly Weinstein

Američka influencerica i voditeljica podcasta Carly Weinstein izazvala je veliku pažnju na svom Instagram profilu objavom fotografija u bikiniju koje su brzo postale viralne.

U svom emotivnom postu, Carly je podijelila iskustvo kako je jedna od njenih nedavnih objava privukla pažnju zbog toga što ljudi smatraju da prikazuje "realan" izgled ženskog tijela.

Njene fotografije su naišle na brojne komentare podrške, gdje su mnogi istaknuli kako se konačno osjećaju predstavljenima i vidljivima u medijima.

Konačno: Vijeće ministara BiH usvojilo budžet za 2024. godinu

Konačno: Vijeće ministara BiH usvojilo budžet za 2024. godinu

Carly je istakla važnost prihvatanja različitosti tijela, naglašavajući kako društveni mediji često nedostaju u raznolikosti predstavljanja ljudskih tijela, uključujući celulit, modrice i druge normalne ljudske karakteristike.

Iako ističe da i sama ima svoje trenutke nesigurnosti u vezi sa svojim tijelom, naglasila je važnost samoprihvatanja i ljubavi prema sebi kao osnovu za uspjeh i sreću.

Ova poruka Carly Weinstein podsjeća nas da je važno prihvatiti sebe onakvima kakvi jesmo, te da vanjski izgled nikada neće definisati našu vrijednost kao ljudskih bića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije