Incident u Cannesu: Američka zvijezda se sukobila sa zaštitarkom

2
Radiosarajevo.ba
Incident u Cannesu: Američka zvijezda se sukobila sa zaštitarkom
Foto: X / Kelly Rowland u verbalnom sukobu sa zaštitarkom

Američka zvijezda Kelly Rowland je izgledala kao da opominje zaštitarku na crvenom tepihu 77. filmskog festivala u Cannesu u utorak navečer.

Bivša pjevačica grupe Destiny's Child prisustvovala je premijeri filma 'Marcello Mio' noseći crvenu lepršavu haljinu bez naramenica s dugim šlepom, uz dijamantnu ogrlicu, odgovarajući prsten i torbu.

Nakon što je pozirala za fotografije, 43-godišnjakinja je krenula uz stepenice crvenog tepiha da uđe u pozorište, kada je, čini se, ušla u žestoku raspravu sa ženskom zaštitarkom.

EURO 2024 | Uspješan start za prvake: Italija preokretom savladala Albaniju

EURO 2024 | Uspješan start za prvake: Italija preokretom savladala Albaniju

Članovi osoblja su požurivali Rowland da završi sa poziranjem za paparace, a kada je jedna od zaštitarki stala na haljinu amerikanke verbalni je sukob započeo, a pjevačica je upirala prstom u zaštitarku pred okupljenom publikom.

Rowland se okrenula leđima kako bi se potpuno suočila s članicom osoblja dok je izgledalo da nastavlja raspravu uz stepenice, prije nego što je ušla u zgradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije