Igor Kojić prvi put progovorio nakon razvoda od Severine

1
Radiosarajevo.ba
Igor Kojić prvi put progovorio nakon razvoda od Severine
Foto: Instagram / Igor Kojić i Milan Popović

Igor Kojić posljednjih je nekoliko mjeseci u središtu medijske pažnje zbog iznenadnog pomirenja s Milanom Popovićem, bivšim partnerom Severine Vučković.

Kojić je javno obznanio da su on i Popović riješili nesuglasice te da je Milan doveo Aleksandra na njegov rođendan. Iz objava na društvenim mrežama očito je da su se Kojić, Popović i maleni Aleksandar družili na moru te da su Severinin sin i njegov bivši poočim ponovno uspostavili kontakt.

Igor Kojić i Severina Vučković bili su u braku od 2015. do 2021. godine. O braku sa Severinom i okolnostima njihovog razvoda Kojić dosad nije govorio za medije. U velikom intervjuu koji je sad dao za Index ispričao je kako je došlo do pomirenja s Milanom Popovićem, a progovorio je i o bivšoj supruzi.

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Pošaljite nam svoju playlistu i budite gost muzički urednik na Radio Sarajevu!

Igor Kojić prokomentirao rastavu sa Severinom

Igor Kojić prokomentirao rastavu sa Severinom

"Godinama ljetujem na hrvatskom primorju po čudesnim rajskim otocima. Sve je to jako blizu mom rodnom gradu Mostaru, odakle sam sredinom ljeta odlučio otići na Hvar, odnosno u Jelsu s prijateljima i svojom sestričnom Katjom. Čim smo stigli u Jelsu, prošetali smo po rivi, gdje sam se nakon dvije godine prvi put susreo s Aleksandrom. Gospod je najveći arhitekt", kaže Kojić..

S Aleksandrom ste živjeli pet godina i bili ste prilično bliski. Kako je izgledao susret s dječakom i kakav je to za vas bio osjećaj?

"Taj susret je neopisiv i bio je jako emotivan za obojicu. Šetao sam sa sestričnom po rivi kada sam u jednom trenutku između dva suncobrana jednog restorana primijetio to malo anđeosko stvorenje kako gleda u mom smjeru. Pogledi su nam se susreli, Aleksandar potrčao k meni i skočio mi u zagrljaj koji je trajao, kažu 10 minuta, za mene 10 sati.

Osjećao sam se kao da me pogodila neka raketa ljubavi. U jednoj sekundi mi je sve prošlo kroz glavu, a siguran sam da je i njemu. Aleksandar je dio mog života, kao i ja njegovog, i zauvijek će ostati ugraviran u mom srcu."

OK. Kako je onda došlo do susreta s Milanom Popovićem?

"Susret s Milanom se dogodio vrlo spontano. Nakon nekoliko dana od susreta s Aleksandrom sjedio sam sa svojim društvom u jednom restoranu kada se u jednom trenutku pojavio Aleksandar sa svojom braćom i sa svojim ocem. Jedini slobodni stol u tom restoranu je bio iza nas, točnije iza mojih leđa. Ima jedna poslovica koja kaže: "Ljudi često planiraju, a Bog se smije."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZmxNXLPZX0/[/instagram]

Aleksandar i moja sestrična Katja, koju on jako voli, razmjenjivali su svoje interne šale, na što smo se svi spontano nadovezali. Ubrzo zatim ni Milan ni ja nismo ostali ravnodušni na cijelu situaciju pa smo se sami odvojili za drugi stol u susjednom lokalu. U životu srećemo uglavnom tri vrste ljudi: one koji sude, one koji mjere i one koji opraštaju.

Tog dana smo pružili ruku jedan drugom i u centar svog bića stavili samo ono što je najbitnije u cijeloj štoriji, a to je Aleksandar. Praštanje ne mijenja prošlost", kazao je Kojić.

Ostatak intervjua pročitaje na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije