I Madonna u izolaciji: Kupa se u laticama i zapisuje intimnosti

Radiosarajevo.ba
I Madonna u izolaciji: Kupa se u laticama i zapisuje intimnosti
Instagram / Madonna

Pop kraljicu Madonnu (61) u izolaciji dovoljno ne zabavlja 25-godišnji dečko Ahlamalik Williams pa iz dana u dan s fanovima dijeli intimne misli u videodnevniku.

Pjevačica je odustala od snimanja kadrova u mračnoj sobi za radnim stolom i prebacila se gola u kadu. Okružena svijećama i ružinim laticama te okićena zlatnim nakitom, sjela je u kupku te samouvjereno izrecitirala poruku.

Madonna - undefined
Instagram: Madonna

"COVID-19 nikoga ne diskriminira. Nije ni važno jesi li star ili mlad, bogat ili siromašan... Svi smo ugroženi", izgovarala je u kameru. Komentatori su joj odgovorili kritikama u kojima joj zamjeraju da se 'prenemaže' svojim bogatstvom i da nema pojma kako se živi.

Pjevačica je istaknula da će biti više tolerantna nakon što se smiri situacija s koronavirusom i kad on, nada se, nestane. Nedostaje joj njena publika, nastupi, to što ne može izmišljati priče, a i dodala je da publika koju ima kod kuće baš i nije njome impresionirana.

"Nisu oduševljeni sa mnom moram priznati", našalila se Madonna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije