I Gigi je pala u drugi plan kad je na pistu izašla ona

2
Radiosarajevo.ba
I Gigi je pala u drugi plan kad je na pistu izašla ona
Foto: EPA-EFE / Gigi Hadid

U toku je jedan od najvažnijih modnih događaja u godini - Fashion Week u Milanu. Uz onaj u Parizu, Londonu i New Yorku, najvažnije je mjesto na kojem se u nekoliko dana skupi najveća svjetska fashion i beauty svita.

Najpoznatija manekenska lica stigla su na piste talijanske modne prijestolnice, a sinoć su sve oči bile uprte u najnovije komade brenda Max Mara.

Ali, i ljepotice koje su ih nosile. Glavne zvijezde svakako su bila dva imena - Irina Shayk i Gigi Hadid, ljepotice koje su već godinama u samom vrhu modne industrije.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

26-godišnja Gigi i 35-godišnja Irina pred publikom su prošetale u skoro pa jednakim, crnim kombinacijama - crnom topu, suknji, lakiranim cipelicama i jaknici, dok su nosile minimalno šminke i zalizanu kosu.

I iako vlada opća histerija kada su sestre Hadid u pitanju, veliki dio javnosti upravo zbog toga negoduje jer, po mnogima prosječne ljepotice, slavu mogu najvećim dijelom zahvaliti mami, reality zvijezdi Yolandi Hadid koja se proslavila u showu 'The Real Housewives of Beverly Hills'.

S druge strane, Irina je prirodna ljepotica koja je u svjetske prijestolnice mode stigla iz siromašne ruske svakodnevice gdje je radila u vrtu pored kuće te baš ništa nije imala servirano, piše Story.rs.

Danas joj modni urednici i dizajneri jedu iz ruke, a novac više nije problem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije