Hugh Jackman posljednjom objavom zabrinuo fanove, svi sumnjaju na isto

0
Radiosarajevo.ba
Hugh Jackman posljednjom objavom zabrinuo fanove, svi sumnjaju na isto
Foto: EPA-EFE / Hugh Jackman

Holivudski glumac Hugh Jackman zabrinuo je fanove svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Miljenik žena je na svom Instagram profilu podijelio svoje dvije fotografije i kriptični snimak poda, a njegovi fanovi se pitaju šta mu je. U opisu je napisao "Još!", a brojni obožavatelji su u komentarima izrazili svoju zabrinutost.

"Zdravo, jesi li dobro?", "Drago mi je vidjeti te sretnog, ali ne znam zašto, iako se smiješ, vidim da su tvoje oči tužne!", "Jesi li dobro? Možda ćeš morati razgovarati s nekim od svojih pravih prijatelja", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Inače, glumac se prije nekoliko mjeseci razveo od svoje supruge Deborre Lee-Furness s kojom je u braku proveo 27 godina.

"Problemi među njima postoje već neko vrijeme, počeli su čak i prije nego što se Hugh vratio na Broadway u februaru 2022. godine glumeći u predstavi The Music Man. Deb nije bila često na probama, a na nekima je čak spavala", rekao je izvor za Page Six i dodao da su u posljednje vrijeme bili samo cimeri koji su živjeli zajedno.

Podsjetimo, par je bio u braku od 1996. godine, a mnogi su ih smatrali jednim od najskladnijih holivudskih parova jer uz njih se nikad nije vezao niti jedan skandal. Inače, producentica je trpjela prozivke jer pojedincima smeta što se isklesani Jackman zaljubio u stariju ženu koja se po njima nimalo ne uklapa u holivudske standarde, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije