Hrvatska voditeljica otkrila tajnu dobrog izgleda: "U jeku korone naišla sam na tekst o postu"

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatska voditeljica otkrila tajnu dobrog izgleda: "U jeku korone naišla sam na tekst o postu"
Foto: Instagram / Mirna Maras

Hrvatska voditeljica Mirna Maras Batinić i ove godine tradicionalno ljetuje s obitelji u Žaboriću nedaleko od Šibenika. 

"Volim svoj posao, osjećam se ugodno na ekranu i odlično se slažem s kolegama, ali nikada ne planiram puno unaprijed. Uz televizijski angažman posvećena sam obitelji i djeci pa mi je to sasvim dovoljno posla", kaže Mirna Maras Batinić.

Odlučila se za povremeni post i način prehrane kako se što zdravije hranila, piše Gloria.hr.

Haos u Istanbulu: Građani se potukli sa policajcima na prvomajskom protestu

Haos u Istanbulu: Građani se potukli sa policajcima na prvomajskom protestu

"U jeku korone naišla sam na tekst o postu, a kako su mi liječnici savjetovali da se moram što zdravije hraniti, odlučila sam probati. Jela sam isključivo od 10 do 18 sati, a ostatak dana postila. Na taj način organizmu, odnosno probavnom sustavu dajemo vremena da se odmori.

Svidjelo mi se to što se ne izgladnjujem. Bilo je teško prvih tjedan dana, no moj se organizam vrlo brzo naviknuo na takav režim", kaže TV voditeljica koja je posebno zadovoljna što joj se zbog povremenog posta trbuh vidno smanjio, a povećali su joj se elan i energija.

"Više ne postim svakodnevno, pogotovo ne na moru jer boravak na plaži mijenja uobičajene navike, ali kad se vratimo u Zagreb, planiram nastaviti s takvom prehranom.

Posebno zato što je moj muž odličan kuhar pa mi je kao velikoj gurmanici teško odoljeti njegovim delicijama", kaže voditeljica, s kojom su na ljetovanju i sin Niko, kojeg je dobila u braku s glumcem i trenerom fitnessa Marijem Valentićem, te Željkov sin Šimun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije