Holivudska glumica: Ovaj virus je zvijer, molim vas pazite na sebe

Radiosarajevo.ba
Holivudska glumica: Ovaj virus je zvijer, molim vas pazite na sebe
Foto: EPA-EFE / Alyssa Milano

Holivudska glumica Alyssa Milano (47) prije otprilike mjesec dana na društvenim je mrežama objavila kako je bila zaražena koronavirusom.

Objavila je tada video u kojem je pokazala posljedice zaraze te je pokazala koliko je kose izgubila nakon samo jednog češljanja.

"Da vam pokažem što COVID-19 radi vašoj kosi. Molim vas, shvatite virus ozbiljno i nosite masku - napisala je u opisu videa, koji je mnoge uznemirio, piše 24sata.hr.

Novim javljanjem svojim je pratiteljima dala do znanja kakvo joj je stanje danas, četiri mjeseca nakon što je saznala da je zaražena. Tvrdi kako joj je bolje, no da još uvijek osjeća posljedice ovog virusa.

"Počinjem se fizički osjećati bolje. Još uvijek uzimam aspirin kako bih razrijedila krv, riblje ulje, vitamin D, C, cink i B kompleks. Još uvijek mi povremeno lupa srce te zaboravljam svoje riječi, što je apsolutno najgori dio. Obavila sam CT pluća i magnetnu rezonanciju srca i oba su nalaza normalna. Ipak se ponekad još uvijek jako uplašim. Ne da se opet ne razbolim, već da se ne razbole moji najmiliji. Ne želim da imaju ovu stvar. Ovaj virus je zvijer. Molim vas, pazite na sebe", napisala je glumica, koja je, kako kaže, prije nekoliko mjeseci mislila da neće preživjeti zarazu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije