Holivudska glumica hrvatskih korijena u tajnosti rodila svoje prvo dijete

0
Radiosarajevo.ba
Holivudska glumica hrvatskih korijena u tajnosti rodila svoje prvo dijete
Foto: EPA-EFE/Instagram/Stana Katić / Ilustracija

Stana Katić (44), holivudska glumica hrvatskih korijena, u tajnosti je rodila svoje prvo dijete i to još krajem prošle godine.

Da se ostvarila u roditeljskoj ulozi Stana je otkrila na Instagramu tek nedavno.

 Povodom Dana očeva, koji se u Kanadi obilježava 19. juna, glumica je svom suprugu, finansijskom savjetniku Krisu Brkljači, čestitala i tako otkrila da je u njihovu porodicu stigla prinova.

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

Treneru iz BiH 12 godina zatvora za pedofiliju, on pobjegao

"Sretan Dan očeva svim očevima, no najsretniji želim svojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donijela je da se spojim s tobom. Volimo te i sretni smo što možemo dijeliti ovaj život s tobom", napisala je glumica pored nekoliko fotografija na kojima pozira sa suprugom s kojim se u tajnosti vjenčala 2015. godine na jadranskoj obali.

View this post on Instagram

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

Inače, Stanu Katić gledatelji su najbolje upoznali zahvaljujući seriji Castle, a njezini roditelji rodom su iz Sinja i Vrlike te su trbuhom za kruhom otišli u Ameriku, a Stana se rado vraća u Hrvatsku, gdje se i udala.

Obožava dalmatinsku kuhinju, a pogotovo hljeb ispod peke, blitvu i bakalar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije