Hirurg tvrdi: Kate Middleton je bila na botoksu, sakrila je bore

Radiosarajevo.ba
Hirurg tvrdi: Kate Middleton je bila na botoksu, sakrila je bore
Foto: Instagram / Kate Middleton

Ugledni estetski hirurg Munir Somjiiz iz londonske Dr. Medi Spa klinike uvjeren je da se vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (37) podvrgnula estetskom zahvatu, piše Inquisitr.com, prenosi 24sata.hr.

Usporedio je vojvotkinjine fotografije i zaključio da je sebi ubrizgala injekcije tzv. baby botoksa što je vidljivo na njenom licu. To je tretman botoksom za prirodniji izgled, a stručnjak tvrdi da se vojvotkinja podvrgnula zahvatu kako bi suptilno smanjila bore, 

"Naša Kate voli malo 'baby botoksa'. Uočite smanjenje finih linija na čelu, ali također pogledajte podizanje krajnjeg 'repa' obrve. Magija baby botoksa je u tome što se ne osjećate toliko teško i što vam daje suptilno smanjenje bora, kao i bolji položaj obrva", napisao je kirurg ispod objavljenih fotografija.

Glasnogovornik Kensingtonske palače u službenoj je izjavi za The New York Post demantirao sve navode hirurga.

"Članovi kraljevske porodice nikada nisu poticali promociju takvih stvari", poručio je.

U knjizi su o princu Williamu (37) i Kate govorili njihovi poznanici i prijatelji koji su se s njima družili dok su hodali. Međutim, nema puno onih koji o njihovoj vezi imaju dobro mišljenje.

Tvrde da se princ nije lijepo ponašao prema njoj, 'držao ju je na uzici' i uzimao zdravo za gotovo, au društvu ju je često zapostavljao.

Andrew Morton (66), autor knjige 'William i Catherine', tvrdi da je veza vojvode i vojvotkinje od Cambridgea bila daleko od idealne i da njihovim prijateljima nije jasno kako su uopće završili u braku.

"Njihova je veza stalno bila na rubu. Uvijek problemi i svađe. William je Kate tretirao kao služavku, a ne kao djevojku", rekla je jedna prijateljica para.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije