Hayden Panettiere o Kličku i kćerki Kayi: Djevojčica nije u Ukrajini...

0
Radiosarajevo.ba
Hayden Panettiere o Kličku i kćerki Kayi: Djevojčica nije u Ukrajini...
Foto: Printscreen / Twitter: Hayden Panettiere / Hayden sa Kličkom i Kayom

Glumica Hayden Panettiere poručila je kako je njena sedmogodišnja kćer, Kaya Evdokia Kličko, na sigurnom i da trenutno nije u Ukrajini. Ovu vijest prenose strani mediji.

Hayden je Kayu dobila dok je bila zaručena za bivšeg profesionalnog boksača Vladimira Klička koji je iz Ukrajine, a njegov brat Vitalij Kličko trenutno je gradonačelnik Kijeva, piše Miror.

Prije nekoliko godina, Panettiere i Kličko prekinuli su zaruke, a njihova, u to vrijeme četverogodišnja kći, ostala je u Ukrajini s ocem.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Panettiere je otkrila kako malena trenutno nije u Ukrajini s ocem, a popularna glumica osvrnula se i na cijeli situaciju u Ukrajini.

“Lično sam svjedočila snazi ukrajinskog naroda koji se toliko borio za svoju neovisnost i nastavio strastveno braniti svoju zemlju tokom godina. Ovo što Putin radi je apsolutna sramota! Ovaj užasan trenutak u historiji šalje zastrašujuću poruku: poruku da je u današnje vrijeme, u 2022. godini, u redu kršiti prava slobodnih ljudi i dopustiti autokratima poput Putina da uzmu što god žele. Molim se za svoju porodicu i prijatelje tamo i sve ostale koji se bore. Za sada tražim od svih nas koji ne možemo biti tamo da stanemo rame uz rame u znak solidarnosti s narodom Ukrajine i pokažemo svoju podršku demokraciji”, napisala je u objavi na Instagramu.

Inače, Kličko i Panettiere upoznali su se 2009., te su se četiri godine nakon toga i zaručili. U decembru 2014. lijepa glumica rodila je njihovu prvu kćer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije