Hana prošetala po snijegu u Alpama pa raskopčala kaput, fanovi očarani: ‘Sve se zapalilo...‘

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pihhh

ja vijesti, u p.m.

DAS IST HALTER

Lijepe riječi su ukras!

Hana (ko sarma filovana)

Zamisliti sve te "očarane fanove". Zatim požarište, jer se "sve zapalilo". Završiti na intenzivnoj njezi, s trajnim oštećenjem mozga.

Kati

***

mačka

***

Bizmark

***

Hahahdhwgs

Kakav ba Sejo i Fudara malo ovo je Zaim Backovic pohotnik stari kupio fonasi i umocio prvi za par duzi bijelog. Poslije se sama isheklala ko vilerov goblen.

Hdbxhxh

Kakav ba Sejo i Fudara malo ovo je Zaim Backovic pohotnik stari kupio fonasi i umocio prvi za par duzi bijelog. Poslije se sama isheklala ko vilerov goblen. ka Hahahdhwgs Prva Zaimova posljeratna investicija pokradenih narodnih para, mali fol vod’o tata umak’o

Hahahahah ....

... kakav jad...

Dama za zabavu

Ma vrlo damski se ponjela nema sta i sve pohvale onako bas za primjera drugim ženama kao jedna dama bi trebala slobodno da se ponaša... Uglavnom Bravo mačko👏. Jednom se živi da ne bi probali prošetati za javnost u gacama koje bude sirove strasti 🤪. Samo procijenite koja vrsta dame ćete biti... 🎠

Žvaljo

Boze sacuvaj.

Pera Djetlić

Šuhra nikad umrijet neće.

/ Najnovije