Hana Hadžiavdagić poručila Igoru Kojiću: Nehljebe, da nije Severine bilo ne bismo znali da si muško

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nedzad

***nije mi jasno cime je doprinijela drustvi, nauci, umjestnosti, da se pojavljuje sa svojim verbalnim proizvodima *** na portalima?

Pi*ko

Koja je svrha što ste stavili zvjezdicu na vaginu u tekstu a stavili u fotogaleriji original?

neko

Da ne bi Deen-a Backovica kojem si ti bila "djevojka" (koja laž) i sada kostatnog guranja u medijima niko nebi imao pojma ko si ti Tako molim medije da joj u buduće uzimaju pune veće pare ako je već guraju jer sem nekoliko ljudi nikoga apsolutno ne zanima za njeno mišljenje

Iskreno

E nek si mu se Hanchi nagovorila, pa makar.

Ožeži

Ma vidi ti "veličine" od "žene"ahaha "lipotice" i "pametnice" ahhahaha "ikone" i "svetice" kako ona govori...ovaj je muško ka šta si i ti žena ahahaha ispričavam se vaše veličanstvo nisam vas pripozna 😁😂 prvoklasna drolja i dva prvoklasna debila u glavnoj ulogi OPET ,stvarno se nema o čemu pisati...😏 ali ako se već mora..molim vas ubuduće samo o Severini molim ljepo ☝️😌 moze i video..🤣

Ko o cemu...

Travnicka ofajlo pi*ka je jedino po cemu si i postala "popularna"

The duel of the ravakus.

............

Nudzejma Cvitanovic

Isuse Hriste kakva vulgarnam mizandrija ( Mizandrija (starogrčki: μισανδρία) je patološka mržnja prema muškarcima i/ili dečacima kao polu. ) Ovdje se ocigledno vidi kako se muskarci tretiraju na Balkanu. Genocid se nastavlja.

Hahahaha

hahahahaha

Dnevni red

KOJA EKIPA TITO DRAGI DNO DNA FUJ

/ Najnovije